Veteen tehty puuro on KAMALAA.
Samoin maustamaton rahka/jogurtti. Silti näitä aina pitäisi laihduttessa syödä.
Kommentit (37)
Syönyt veteen keitettyä puuroa kymmenen vuotta ja hyvin maistuu. Maito on lasten juoma.
Teen puuron aina maitoon, enemmän proteiiniakin. Rahka menee ihan ok.
Kamalinta on veteen tai rasvattomaan maitoon tehty perunamuusi.
Teen tuorepuuroa maitoon, jogurttiin tai vaikka proteiinivanukkaaseen ja lisään marjoja. Hyvin on maistunut. Jos kuumaa puuroa haluan niin veteen teen.
Laita siihen puuron veteen suolaa tarpeeksi ja jo alusta lähtien, ryynit vasta sitten, kun vesi alkaa poreilemaan. Kun kiehuu kunnolla, levyn virta pois ja kattila puoliksi pois levyltä. Siinä se saa hautua jonkun viitisen minuuttia ja takuulla tulee hyvä puuro. Siihen keitinveteen voit lisätä myös muita mausteita.
Isä vainaa laitto lihalientä ja sipulia kaurapuuroon ja voisilmän. Hyvää oli.
Kaurapuuro todellakin tehdään veteen. Maitoon tehtynä maistuu oksennukselta.
Ei se maitoon tehtynäkään mitään hyvää ole.
Syökö ihmiset vielä 2025 ruokaa mistä eivät tykkää. Huhhuh
Vierailija kirjoitti:
Laita siihen puuron veteen suolaa tarpeeksi ja jo alusta lähtien, ryynit vasta sitten, kun vesi alkaa poreilemaan. Kun kiehuu kunnolla, levyn virta pois ja kattila puoliksi pois levyltä. Siinä se saa hautua jonkun viitisen minuuttia ja takuulla tulee hyvä puuro. Siihen keitinveteen voit lisätä myös muita mausteita.
Ei todellakaan tule hyvä puuro noilla ohjeilla. Tarkoitit varmaan hiutaleita etkä ryynejä, sillä ryynejä pitää keitellä todella pitkään. Mitään pikahiutaleita ei kannata käyttää, vaan kunnollisia esikypsentämättömiä kaurahiutaleita. 15min on ihan minimikeittoaika, mielummin paljon pidempään.
Hectorin olisi pitänyt tehdä (viikonpäivät) Ei Mittään biisin sijaan työttömille ruokalaulu, Kaurapuuro veteen ei mittään, maustamaton rahka ei mittään, rasvattomaan maitoon tehyt muussi ei mittään ...
Suolakurkkuliemeen keitetty puuro on parasta.
Ei noita tarvitse todellakaan laihduttaessa syödä!
Vierailija kirjoitti:
Syönyt veteen keitettyä puuroa kymmenen vuotta ja hyvin maistuu. Maito on lasten juoma.
Ei se maito puurossa olekaan mikään juoma! Vai teetkö itsellesi jotain tuttipullosta vedettävää iltavelliä?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laita siihen puuron veteen suolaa tarpeeksi ja jo alusta lähtien, ryynit vasta sitten, kun vesi alkaa poreilemaan. Kun kiehuu kunnolla, levyn virta pois ja kattila puoliksi pois levyltä. Siinä se saa hautua jonkun viitisen minuuttia ja takuulla tulee hyvä puuro. Siihen keitinveteen voit lisätä myös muita mausteita.
Ei todellakaan tule hyvä puuro noilla ohjeilla. Tarkoitit varmaan hiutaleita etkä ryynejä, sillä ryynejä pitää keitellä todella pitkään. Mitään pikahiutaleita ei kannata käyttää, vaan kunnollisia esikypsentämättömiä kaurahiutaleita. 15min on ihan minimikeittoaika, mielummin paljon pidempään.
Perus-Elovena on paras tuohon. Kyllä niitä ympäri Suomen ryyneiksi sanotaan, oikeita ryynejä ei yleensä normimarketeissa ole edes myynnissä:) Muuten, ruotsinkielisissä lehdissäkin noiden hiutaleiden nimi on yleisesti havregryn.
Toki jos on tuhonnut makuaistinsa ylettömällä sokerilla sun muulla niin eihän vähemmän maustetut asiat miltään maistu. Mutta kun hetken aikaa vaan syö niitä niin alkaa veteen keitetyssä kaurapuurossakin se kaura maistumaan eikä tarvitse edes suolaa. Maustamaton jogurttikaan ei ollenkaan niin pahaa kun hetken totuttelee.
Aurajuusto on kamalaa. Avokadot on kamalia. Kaviaari on kamalaa. Onhan näitä. Silti tiedän, että moni niistä tykkää. Ei ole tullut mieleen tehdä avausta tänne niistä.