Kumpi on terveellisempi vaihtoehto?
Paahtoleivän päällä oivariinia, siivu edamia ja palvikinkkua vai ruokalusikallinen maapähkinä voita?
Kommentit (7)
Maapähkinävoi, ihan ylivoimaisesti. Hyviä rasvoja ja ravintoaineita. Tuossa ekassa nyt on kaikkea epäterveellistä.
Maapähkinävoi on pääosin sokeria, eli ensimmäinen on terveellisempi.
Vierailija kirjoitti:
Maapähkinävoi on pääosin sokeria, eli ensimmäinen on terveellisempi.
Ei maapähkinävoissa ole sokeria.
Kyllä sellaistakin maapähkinävoita on johon ei ole lisätty sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä sellaistakin maapähkinävoita on johon ei ole lisätty sokeria.
Onko sellaista, mihin olisi lisätty? Olen itse ostanut vain sellaista, missä ei ole, ja laittanut tarvittaessa hieman hunajaa.
Vierailija kirjoitti:
Maapähkinävoi on pääosin sokeria, eli ensimmäinen on terveellisempi.
Se on pääosin rasvaa, joten on terveellisempi kuin eka.
Molempi parempi.