Miten usein kastatte leipää oliiviöljyyn ja suolaan?
Kommentit (17)
Miksi kukaan kastaisi leipää suolaan?
Öljyyn silloin tällöin, suolaan en todellakaan ikinä. Ja pullo punaviiniä oliivipuiden varjossa
Ihan italialaisilta, Italiassa olen sen oppinut. Ap
Juuri nyt en kasta, koska laihdutan.
Vierailija kirjoitti:
Ihan italialaisilta, Italiassa olen sen oppinut. Ap
Eikä ole vaan espanjalainen tapa tuo oliiviöljy. Tuo suola tulee kipeästä päästäsi.
En ikinä. Oivariini leivän päällä riittää.
Kerran taisin tehdä noin Espanjassa kun osallistuin oliiviöljyjen makutestiin. Sen jälkeen en.
Jossain ulkomailla ravintolassa olen tehnyt noin.
Vierailija kirjoitti:
Onko tämä joku metafora?
Ei. Äsken sorruin taas. Ap
Vierailija kirjoitti:
Usein, mutta asunkin Ranskassa.
Onko vaikuttanut verenpaineeseen?
Suonet menee tukkoon oliiviöljyllä, rypsiöljy on terveellisempää.
Vierailija kirjoitti:
Suonet menee tukkoon oliiviöljyllä, rypsiöljy on terveellisempää.
Huono vitsi
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Usein, mutta asunkin Ranskassa.
Onko vaikuttanut verenpaineeseen?
Ei siihen edes välttämättä tarvita sitä suolaa.
Suolaan on hankala kastaa kun se on niin kuivaa