Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

käyttääkö ihmiset noita marinoituja suikaleita,

Vierailija
23.08.2011 |

possun ja kanan???? mikä lisäainepommi, huh, ja millaista mahtaa olla viimeisenä käyttöpäivänä kun marinadit on palaneet läpi lihan pintaan

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ovat vaan hyllyn täytteenä kaupassa.

Vierailija
2/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä jotkut9 ostaa hinnankin takia. Ite en välitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei meillä ainakaan... Ällön näköistä mössöä mielestäni. Jotkut varmaan saavat ihan hyviä ruokia aikaiseksi niistä, itse arvostan "raikkaampia" makuja.

Vierailija
4/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ovat vaan hyllyn täytteenä kaupassa.

Niin. Nehän säilyy piiitkään. Kauppiaalle pitkä hyllyaika on rahanarvoinen juttu.

Missään muualla maailmassa nämä ei menekään läpi näin kuin Suomessa!

Huono, vanhaksi menossa oleva liha upotetaan oranssiin limaan, joka on tehty huonolaatuisesta öljystä ja keinotekoisista lisäaineista. Siinä saadaan lihasta vielä kiitettävä kilohinta kun ihmiset ostavat "sitä mitä halvimmalla saa". Vaikka todellisuudessa maksavat siitä oranssista limasta (tyhjästä) aika kovaa hintaa.

Vierailija
5/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse en viitsi ostaa. Ostan kyllä suikaletta, mutta marinoitu suikale.. rahaa menee siihen limaan, maistuvat eltaantuneelle, inhottava jossakin siivilässä niitä huuhdella ettei pala pannuun. Parempi maksaa pikkuisen enemmän, tai ostaa samaan hintaan paketti jossa marinoimatonta (kevyempi, sama hinta).

Vierailija
6/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ostanut kertaakaan enää marinoituja mössäjä, kun tajusin, että esim Ruotsissa saa vain "kunnon" lihaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun ei kaupassa useinkaan muuta ole. Yritän sitten huuhdella pahimpia litkuja pois.



Olettekos muuten maistaneet luomujauhelihaa? Se nimittäin tuoksuu ja maistuu ihan erilaiselta kuin tavallinen. Kunpa vielä saisi luomukanaakin jostain!

Vierailija
8/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta esim possupadassa jne ostan marinoimattomia hyvvälaatuisia, rustottomia/läskittömiä lihafileitä jotka paloittelen itse.

Kohtuus kaikessa on ok ja olipa noista E-koodeista ym oiva artikkeli uusimmassa Tiede-lehdessä, pisti hieman aisoihin esim näitä av-palstan kauhukuvia ja vouhkaamisia lisäaineista, tuli olo että "jaahas, taa snaiset kotkottamassa suunapäänä ilman parempaa tietoa", vedetään ns överiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
23.08.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta ilmeisesti ne menee kaupaksi koska niitä on tarjolla.

Hyvän marinadin sekoittaminen kestää ehkä 3-5 min. ja suikaloitu liha marinoituu nopeasti. Ja saa just sellaista kuin haluaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kahdeksan