Mitkä materiaalit ovat turvallisia keittiövälineissä?
Mitkä materiaalit ovat turvallisia käyttää keittiövälineissä, esim. Kattiloissa ja paistinpannuissa? Onko keraaminen pinnoite huono, irtoaako siitä jtn kemikaaleja, myrkkyjä? Yksi hyvä Fiskarsin kasari löytyy. Paistinpannut ovat teflonpinnoitteilla, ne lienesi olevan hyvä vaihtaa johonkin? Tosin harvoin pannua tulee edes käytettyä. Paistinlastat ym olivat aikoinaan muovisia, nykyään käytän vain puisia ja teräksisiä.
Kommentit (4)
Valurauta, teräs, hiiliteräs, lasi.
Hyvä kysymys. Kapustoista puuttuu merkintä, kuinka paljon kestää lämpöä. Käytän paistamiseen kahta kapustaa. En halua paistinlastalla tiputella nakinpaloja ympäriinsä.
Vierailija kirjoitti:
Valurauta, teräs, hiiliteräs, lasi.
Lisäisin vielä: lasitetut padat, vuoat jne. sekä puiset välineet (kemikaaliturvallisia, joskin epähygieenisiä).
Noh, eikö ketään huvita puhua keittiövälineistä. :D