Jotakin herkullista ja uutta, ruoka-ohjeita mammoille
Kapybara
https://readysetfeast.com/how-to-cook-capybara/
Kapybaran valmistusohjeet: Vaiheittainen opas
AvatarByKelsey Hammons Kuinka valmistaa (ruokia)?
Kapybaran valmistusohjeet
Kapybarat ovat suuria jyrsijöitä, joita tavataan Etelä-Amerikassa. Ne ovat maailman suurimpia eläviä jyrsijöitä, ja ne voivat painaa jopa 150 paunaa. Kapybarat ovat kasvinsyöjiä, ja ne syövät erilaisia kasveja, kuten ruohoja, lehtiä ja hedelmiä.
Kapybarat ovat myös suosittu ravinnonlähde ihmisille. Niitä syödään monin eri tavoin, kuten paahdettuina, grillattuina ja haudutettuina. Kapybaran lihan sanotaan olevan maultaan samanlaista kuin sianliha, ja se on hyvä proteiinin ja muiden ravintoaineiden lähde.
Jos olet kiinnostunut kokeilemaan kapybaraa, on muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä. Ensinnäkin kapybaroja ei kasvateta Yhdysvalloissa, joten sinun on löydettävä erikoistunut teurastaja tai verkkokauppa, joka myy niitä. Toiseksi, kapybaran liha on tummaa ja sillä on voimakas maku, joten on parasta kypsentää se hitaasti ja miedolla lämmöllä.
Tässä on muutamia vinkkejä kapybaran kypsentämiseen:
Marinoi lihaa oliiviöljyn, valkosipulin ja yrttien seoksessa useita tunteja tai yön yli.
Keitä lihaa hitaasti miedolla lämmöllä, kunnes se on mureaa.
Tarjoile liha erilaisten kastikkeiden, kuten chimichurrin, salsa verden tai yksinkertaisen tomaattikastikkeen, kanssa.
Kapybara on herkullinen ja ravitseva liha, joka varmasti miellyttää vieraitasi. Joten seuraavan kerran, kun etsit jotain uutta ruoanlaittoa, kokeile kapybaraa!
Vaihe Ainekset Ohjeet
1 1 kapybara Kuumenna uuni 175 asteeseen (350 F).
Huuhtele kapybara sisältä ja ulkoa ja taputtele kuivaksi.
Leikkaa kapybara 2,5 cm paloiksi.
2 1 kuppi soijakastiketta Sekoita isossa kulhossa soijakastike, fariinisokeri, valkosipuli, inkivääri ja mustapippuri.
Lisää kapybaran palat ja sekoita, jotta ne peittyvät.
Peitä kulho ja laita jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi tai jopa yön yli.
3 1 rkl kasviöljyä Kuumenna öljy isossa paistinpannussa keskilämmöllä.
Lisää kapybaran palat ja kypsennä, kunnes ne ovat ruskistuneet joka puolelta.
Ota kapybara pois pannulta ja laita sivuun.
4 1 kuppi kanalientä Lisää kanalientä pannulle ja kiehauta.
Vähennä lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia tai kunnes kapybara on kypsää.
Lisää kapybara takaisin pannulle ja sekoita.
5 Tarjoile Tarjoile kapybara heti riisin kera.
Koristele tuoreella korianterilla ja vihreällä sipulilla.
Kommentit (5)
Tuo olisi aikamoista herkkua, saakohan sitä jostakin hesan ravintoloista?
Mistä tuota saisi, voisi olla terveellistäkin?
Ota lääkkeesi.