Miksi kreikkalaisessa jogurtissa pitää olla tolkuttomasti rasvaa?
Esimerkiksi 6%? Normaalissa jogurtissa on esim. 2% tai vähemmän.
Kommentit (23)
E tiedä, mutta onneksi saa vielä kunnon ruokaa.
Ymmärsin vasta nyt, että olen syönyt "jäätelöä" joka ilta. Mitä vedätystä! Ap
Vierailija kirjoitti:
Ymmärsin vasta nyt, että olen syönyt "jäätelöä" joka ilta. Mitä vedätystä! Ap
Kreikkalaiseen kulttuurin kuulu tärkeänä osana pieni vedätys
Kreikkalaisessa jogurttien kypsytysprosessissa vettä siivilöityy pois ja jogurtti tiivistyy. Proteiini- ja rasvapitpisuudesta tulee korkeampi, mikä on eduksi sekä kylläisyydelle että lihaksille ja koko elimistölle.
Onhan se parempaa tietyissä ruuissa.
Opettele syömään kohtuudella, panosta laatuun.
On niin paljon vaihtoehtoja eteen viitsi ällistellä enkä urputtaa paskaa.
No se ei ole kreikkalaista jos se ei ole rasvaista. Niitä 2% liruja ei kukaan halua ja vielä vähemmän saostettuja rasvattomia.
Ja onhan se maitonja hapate vielä melko kaukana jäätelöstä:
erajauhe (MAITO), stabilointiaineet (johanneksenleipäpuujauhe, guarkumi), emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), jauhettu vaniljatanko, luontainen vanilja-aromi, dekstroosi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PÄHKINÄÄ
Meni näemmä copypastet pieleen, listasta puuttuu kaikkien einesten äiti, glukoosisiirappi.
Valiolta löytyy A+ rasvaton kreikkalainen luonnonjogurtti
Ratkaisu on , että syö vähän. Mikään yksistään ei ole paha,, määrät ovat.
On sitä 3 prosenttistakin saatavana, mutta ei usein. Ja 10 prosenttista myös. Se rasvaisin sopii ruuan laittoon. Jonnekinhan se voi pitää tunkea, kun ihmiset ei sitä osta enää-
Rasvaisesta jogurtista voi tehdä vaikka salaatinkastiketta tai pienen kastikkeen muulle ruoalle: Hieman etikkaa ja yrtteja ja sokeria ja suolaa ja pippuria ym.
Kreikkalaisessa jogurtissa kuuluu olla yli 10% rasvaa. Rasvattomissa jogurteissa käytetään taas jostain lehmän vatsakalvoista tehtyä liivatetta älyttömiä määriä. Mielummin rasvaista mutta vähemmän.
Rasva on hyväksi. Tuhtia ruokaa eikä tarvi mussuttaa leipää lisäksi.
Jogurttirahka on kiva tuote. Ainakin yhdessä sellaisessa, mitä olen käyttänyt, rasvaa on vain 0,9%.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Valiolta löytyy A+ rasvaton kreikkalainen luonnonjogurtti
Siinä on vain se hauska juttu että maksaa lähikaupassa kai yli 4 euroa / kg ja pahemman makuista kuin kaupan oma maustamaton ja rasvaton, jotka ovat alle 2 euroa / kg.
Aika paljon kreikkalaisen jogurtin mausta tuntuu tulevan rasvasta, ilman sitä ei kannata ostaan, jos ei hae pelkkiä (kuvitteellisia) terveyshyötyjä.
Voi vttu. Miks margariinia ei tehdä suolaisesta voista?
Bulgarian jogurtissa on rasvaa vain 3,5%. Sen koostumus onkin vetisempi kuin kreikkalaisissa jogurteissa, mutta on sekin ihan hyvää.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Mistä sinä Ap sitten otat elimistön tarvitseman rasvan, jos jogurtissa sitä ei saa olla? Yleensä maitotuotteissa on rasvat parhaiten elimistön tarvitsemassa muodossa, eritoten luuston ja sydämen kannalta. Kaikki terveysohjeetkin puhuvat vähärasvaisista maitotuotteista, ei suinkaan rasvattomista. Tuo jogurtti lasketaan vielä vähärasvaiseksi, tuskinpa tuota muutenkaan vedät koko litraa kerralla.
Osta turkkilaista 1.6 % alta 2 euroa kilon pönikkä, Yalla
Maitorasva on paras suoja rintasyöpää vastaan. Ei kannata väheksyä ravintona.
Kysyn ihan tosissani. Ap