Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko salaatinkastiketta laittaa lämpimiinkin ruokiin makua antamaan?

Vierailija
23.06.2025 |

?

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No just laitoin grillipihvin ja perunoiden päälle. Kyllä oli hyvää. 

Vierailija
2/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höh! Mitä sitä täällä kyselet. Laitat just sinne mihin tykkäät. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei jumaliste. Pitääkö tuollaistakin kysyä täältä! Voi luoja mitä uusavuttomuutta!

Vierailija
4/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

oon laittanu perunoiden ja kasvisten sekaan esim.salaattikastikkeita on hyvää esim.sinappi jne kastikkeet.

Vierailija
5/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Monissa salaatinkastikkeissa käytetään lisäaineena glykolia, joka on myrkyllistä ja voi vaurioittaa munuaisia. Auttaa rasvoja ja vettä sekoittumaan toisiinsa, niin että syntyy tasainen kastike. Ei siis kannata käyttää ainakaan jatkuvasti, ja mitä vähemmän sen parempi. 

 https://www.glykoli.fi/propyleeniglykoli-myrkyllisyys/

Vierailija
6/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei voi, kastike ei tartu kuumaan ruokaan vaan leviää pitkin lautasen reunoja ja pöytää. Kokeile jos et usko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tunge vaikka pers...eesees. 

Vierailija
8/8 |
23.06.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai. Lihapullien päälle tomaattinen salaattikastike on herkkua. Pitää testata valkosipuli salaattikastike tuon kanssa.