Voiko salaatinkastiketta laittaa lämpimiinkin ruokiin makua antamaan?
Kommentit (8)
Höh! Mitä sitä täällä kyselet. Laitat just sinne mihin tykkäät.
Ei jumaliste. Pitääkö tuollaistakin kysyä täältä! Voi luoja mitä uusavuttomuutta!
oon laittanu perunoiden ja kasvisten sekaan esim.salaattikastikkeita on hyvää esim.sinappi jne kastikkeet.
Monissa salaatinkastikkeissa käytetään lisäaineena glykolia, joka on myrkyllistä ja voi vaurioittaa munuaisia. Auttaa rasvoja ja vettä sekoittumaan toisiinsa, niin että syntyy tasainen kastike. Ei siis kannata käyttää ainakaan jatkuvasti, ja mitä vähemmän sen parempi.
Ei voi, kastike ei tartu kuumaan ruokaan vaan leviää pitkin lautasen reunoja ja pöytää. Kokeile jos et usko.
Tottakai. Lihapullien päälle tomaattinen salaattikastike on herkkua. Pitää testata valkosipuli salaattikastike tuon kanssa.
No just laitoin grillipihvin ja perunoiden päälle. Kyllä oli hyvää.