Mikä on paras pasta jota Suomen ruokakaupoista saa?
Kommentit (25)
Xtra spaghetti muuhun eu ole varaa
Vierailija kirjoitti:
Rummo. Täysin ylivoimainen.
Ei ole sen kummempi.
Siis kyllä pahaat kaupan pastoista on tietenkin tuorepastoja.
Pastasta en tiedä, mutta parhaat ruoat löytyy pizzerioista joiden ulkopuolella on mainos
"Parhaat pizzat, parhaat pihvit, parhaat burgerit"
Halvasta pastasta ei saa hyvää al denteä.
Vierailija kirjoitti:
Rummo tai Barilla
Barilla on keskinkertaista. Rummo ja La Molisana on hyviä.
Perussääntönä voi pitää, että mitä keltaisempaa/oranssimpaa pasta on, sitä huonompaa. Laadukas pasta on vaaleaa. Toki on muistakin tekijöitä, mutta tämä on helpoiten nähtävä asia.
Vierailija kirjoitti:
Rummo. Täysin ylivoimainen.
Kyllä. Ei tule enää muuta pastaa syötyä.
Rummon pastoissa käytetään venäläistä vehnää
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rummo tai Barilla
Barilla on keskinkertaista. Rummo ja La Molisana on hyviä.
Perussääntönä voi pitää, että mitä keltaisempaa/oranssimpaa pasta on, sitä huonompaa. Laadukas pasta on vaaleaa. Toki on muistakin tekijöitä, mutta tämä on helpoiten nähtävä asia.
Lisävinkkinä: jos pastapakkauksessa lukee "trafilata al bronzo" tai "al bronzo" se merkitsee, että pasta on pronssiterillä tehty ja siten karkeampaa.
Karkeaan pastaan tarttuu kastike paremmin. Eikä millään tusinatehtaalla ole varaa pronssiteriin.
Jos tahdot hyvää pastaa, osta 00-vehnäjauhoa, ja tee itse!
Tuore ja itsetehtynä eikä ole edes vaikeaa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rummo tai Barilla
Barilla on keskinkertaista. Rummo ja La Molisana on hyviä.
Perussääntönä voi pitää, että mitä keltaisempaa/oranssimpaa pasta on, sitä huonompaa. Laadukas pasta on vaaleaa. Toki on muistakin tekijöitä, mutta tämä on helpoiten nähtävä asia.
Lisävinkkinä: jos pastapakkauksessa lukee "trafilata al bronzo" tai "al bronzo" se merkitsee, että pasta on pronssiterillä tehty ja siten karkeampaa.
Karkeaan pastaan tarttuu kastike paremmin. Eikä millään tusinatehtaalla ole varaa pronssiteriin.
Just meinasin todeta tuohon alkuperäiseen viestiin, että Barillalta on "parempaa" al bronzoa myös tarjolla, muistuttaa mielestäni enemmän Rummoa. Ja kyllä, pastoissa on eroa, sellainen limainen keltainen kastiketta hylkivä kurapasta on kamalaa..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Rummo. Täysin ylivoimainen.
Kyllä. Ei tule enää muuta pastaa syötyä.
Kannattaa kokeilla myös Garofaloa ja Molisanaa. Mielestäni kumpikin voittaa Rummon.
Italialaiset pitävät arvossa de ceccoa.
Rummo tai Barilla