Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Oikeaoppinen kananmunan paistaminen

Vierailija
08.05.2025 |

Paistetaanko kananmuna oikeaoppisesti vain toiselta puolelta alottaen kylmältä pannulta. Kananmunaa ei siis pidä kääntää pannulla?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

On eri tekniikoita, voidaan myös kääntää ja paistaa hetki toiseltakin puolelta.

Vierailija
2/4 |
08.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä Hansin opetusvideossa kylmä pannu lämpeni huisin nopsaan koska valkuainen veti kiinteäksi heti pannulle osuessaan. Mulla on tavallinen liesi valurautalevyineen eikä levy lämpene noin nopeesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samapa tuo jos on kypsä.

Vierailija
4/4 |
08.05.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

makuseikka. itse paista  kuumalle lyöden ja molemmat puolet,keltuaista rikonkin hieman ja hyppy suolaa. roiskivia öljyjä en käytä, vain ministi keijua tai suolaista voita tod vähän, silloin en suolaa lisää.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi kolme