Lue keskustelun säännöt.
Oikeaoppinen kananmunan paistaminen
08.05.2025 |
Paistetaanko kananmuna oikeaoppisesti vain toiselta puolelta alottaen kylmältä pannulta. Kananmunaa ei siis pidä kääntää pannulla?
Kommentit (4)
Siinä Hansin opetusvideossa kylmä pannu lämpeni huisin nopsaan koska valkuainen veti kiinteäksi heti pannulle osuessaan. Mulla on tavallinen liesi valurautalevyineen eikä levy lämpene noin nopeesti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
makuseikka. itse paista kuumalle lyöden ja molemmat puolet,keltuaista rikonkin hieman ja hyppy suolaa. roiskivia öljyjä en käytä, vain ministi keijua tai suolaista voita tod vähän, silloin en suolaa lisää.
On eri tekniikoita, voidaan myös kääntää ja paistaa hetki toiseltakin puolelta.