Olipa kiva löytö Kokkikartanon eineslihapullat ei yhtään lisäainetta ja lihapitoisuus 87%
maistuukin kuin kotonatehdyt pullerot tämän jälkeen atrian ja hkn pallerot jää kyllä hyllyyn happanemaan
Kommentit (44)
Kokkikartano toimii täällä Keravalla, niinkuin osa katujengeistä.
Ei lihapullat saa olla mitään pihvistä leikattuja palleroita. Lihanpullat ovat arkiruokaa ja ne pitää olla "jatkettuja".
Hyviä ne on, vaikkakin vähän kalliimpia.
Vierailija kirjoitti:
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.
ei ole mahdollista
Myös Kokkikartanon kinkkukiusauksessa on oikeaa lihaa eikä sitä inhottavaa halpiskinkkusuikaletta. Tosi hyvän makuista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.
ei ole mahdollista
Miksi ei?
En syö jos ei ole natriumglutamaattia.
aika karua luettavaa toi Atrian Arki-pyöryköiden tuoteseloste:
Vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), siipikarjanrasva, liha 17 % (broileri ja viljaporsas), soijaproteiinivalmiste, perunajauho, korppujauho (vehnäjauho), mausteet (mm. paprika, korianteri), jodioitu suola, peruna- ja hernekuitu, dekstroosi, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, aromit, herneproteiini.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.
ei ole mahdollista
Miksi ei?
Pelkkää lihaa on vaikea saada pysymään muodossa. Tarvitaan jotain taikinaa sitkostamaan. Plus onhan lihapullissa yleensä sipulia yms mausteita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.
ei ole mahdollista
Miksi ei?
Ensinnäkään ne eivät pysyisi kasassa ja toiseksi (vaikka pysyisivätkin kasassa) niin aina lihassa on vettäkin jäljellä joten 100 prosenttiin lihapitoisuudessa on mahdotonta päästä.
T: Kokkikartanon markkinointiosasto
Vierailija kirjoitti:
T: Kokkikartanon markkinointiosasto
ei niitten tarvitse turvautua sissimarkkinointiin vauvassa kun myyvät muutenkin ihan hyvin, laadulla ja oikealla hinnoittelulla pärjää pitkälle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.
ei ole mahdollista
Miksi ei?
No jos laittaa lihapulliin pelkkää lihaa eikä yhtään mausteita, niin mahdollisesti sitten.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.
ei ole mahdollista
Miksi ei?
Ensinnäkään ne eivät pysyisi kasassa ja toiseksi (vaikka pysyisivätkin kasassa) niin aina lihassa on vettäkin jäljellä joten 100 prosenttiin lihapitoisuudessa on mahdotonta päästä.
Mä olen kyllä ihan hyvin tehnyt lihapullia, joissa on jauhelihan lisäksi pelkästään mausteita. Mutta ei niissäkään siis täyttä sataa prosenttia ole sitten lihaa, koska on niitä mausteitakin.
Vierailija kirjoitti:
aika karua luettavaa toi Atrian Arki-pyöryköiden tuoteseloste:
Vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), siipikarjanrasva, liha 17 % (broileri ja viljaporsas), soijaproteiinivalmiste, perunajauho, korppujauho (vehnäjauho), mausteet (mm. paprika, korianteri), jodioitu suola, peruna- ja hernekuitu, dekstroosi, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, aromit, herneproteiini.
Eikö ihmisiä oikeesti kiinnosta syömänsä ruuan laatu yhtään ja mennään hinta edellä??!!! Toi atria-pullien tuoteseloste on kyllä syvältä, ja äipät ostaa noita pilteilleen "kun ne tykkää"
Minä ostin Vapuksi Snellmanin lihapyöryköitä.
Vierailija kirjoitti:
Kokkikartano toimii täällä Keravalla, niinkuin osa katujengeistä.
Onko niitä jo ruvettu jauhamaan sekaan?
Vierailija kirjoitti:
Ei lihapullat saa olla mitään pihvistä leikattuja palleroita. Lihanpullat ovat arkiruokaa ja ne pitää olla "jatkettuja".
Kyllä, mutta laadukkailla raaka-aineilla, ei broilerilla, soijalla ja herneillä kuten halpapullat.
Kokkis on kyllä jees. Tomaatti-jauhelihakeitto on hyvä.
Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.