Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olipa kiva löytö Kokkikartanon eineslihapullat ei yhtään lisäainetta ja lihapitoisuus 87%

Vierailija
29.04.2025 |

maistuukin kuin kotonatehdyt pullerot tämän jälkeen atrian ja hkn pallerot jää kyllä hyllyyn happanemaan

Kommentit (44)

Vierailija
1/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

Vierailija
2/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkikartano toimii täällä Keravalla, niinkuin osa katujengeistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei lihapullat saa olla mitään pihvistä leikattuja palleroita. Lihanpullat ovat arkiruokaa ja ne pitää olla "jatkettuja".

Vierailija
4/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyviä ne on, vaikkakin vähän kalliimpia.

Vierailija
5/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

ei ole mahdollista

 

Vierailija
6/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös Kokkikartanon kinkkukiusauksessa on oikeaa lihaa eikä sitä inhottavaa halpiskinkkusuikaletta. Tosi hyvän makuista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

ei ole mahdollista

 

Miksi ei?

Vierailija
8/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö jos ei ole natriumglutamaattia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

aika karua luettavaa toi Atrian Arki-pyöryköiden tuoteseloste:

Vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), siipikarjanrasva, liha 17 % (broileri ja viljaporsas), soijaproteiinivalmiste, perunajauho, korppujauho (vehnäjauho), mausteet (mm. paprika, korianteri), jodioitu suola, peruna- ja hernekuitu, dekstroosi, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, aromit, herneproteiini.

Vierailija
10/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

ei ole mahdollista

 

Miksi ei?

Pelkkää lihaa on vaikea saada pysymään muodossa. Tarvitaan jotain taikinaa sitkostamaan. Plus onhan lihapullissa yleensä sipulia yms mausteita. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

ei ole mahdollista

 

Miksi ei?

Ensinnäkään ne eivät pysyisi kasassa ja toiseksi (vaikka pysyisivätkin kasassa) niin aina lihassa on vettäkin jäljellä joten 100 prosenttiin lihapitoisuudessa on mahdotonta päästä.

 

Vierailija
12/44 |
29.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

T: Kokkikartanon markkinointiosasto

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

T: Kokkikartanon markkinointiosasto

ei niitten tarvitse turvautua sissimarkkinointiin vauvassa kun myyvät muutenkin ihan hyvin, laadulla ja oikealla hinnoittelulla pärjää pitkälle.

 

Vierailija
14/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

ei ole mahdollista

 

Miksi ei?

No jos laittaa lihapulliin pelkkää lihaa eikä yhtään mausteita, niin mahdollisesti sitten.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mun itse tekemissä lihapullissa on lihan osuus 100%.

ei ole mahdollista

 

Miksi ei?

Ensinnäkään ne eivät pysyisi kasassa ja toiseksi (vaikka pysyisivätkin kasassa) niin aina lihassa on vettäkin jäljellä joten 100 prosenttiin lihapitoisuudessa on mahdotonta päästä.

 

Mä olen kyllä ihan hyvin tehnyt lihapullia, joissa on jauhelihan lisäksi pelkästään mausteita. Mutta ei niissäkään siis täyttä sataa prosenttia ole sitten lihaa, koska on niitä mausteitakin.

Vierailija
16/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

aika karua luettavaa toi Atrian Arki-pyöryköiden tuoteseloste:

Vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), siipikarjanrasva, liha 17 % (broileri ja viljaporsas), soijaproteiinivalmiste, perunajauho, korppujauho (vehnäjauho), mausteet (mm. paprika, korianteri), jodioitu suola, peruna- ja hernekuitu, dekstroosi, emulgointiaine auringonkukkalesitiini, aromit, herneproteiini.

Eikö ihmisiä oikeesti kiinnosta syömänsä ruuan laatu yhtään ja mennään hinta edellä??!!! Toi atria-pullien tuoteseloste on kyllä syvältä, ja äipät ostaa noita pilteilleen "kun ne tykkää"

 

Vierailija
17/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä ostin Vapuksi Snellmanin lihapyöryköitä. 

Vierailija
18/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kokkikartano toimii täällä Keravalla, niinkuin osa katujengeistä.

Onko niitä jo ruvettu jauhamaan sekaan?

Vierailija
19/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei lihapullat saa olla mitään pihvistä leikattuja palleroita. Lihanpullat ovat arkiruokaa ja ne pitää olla "jatkettuja".

Kyllä, mutta laadukkailla raaka-aineilla, ei broilerilla, soijalla ja herneillä kuten halpapullat.

Kokkis on kyllä jees. Tomaatti-jauhelihakeitto on hyvä.

Vierailija
20/44 |
30.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onneksi emme syö lihaa

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi kaksi yksi