HK lihapyöryköissä lihaa 16%!
Suomalainen koneellisesti erotettu broilerin- ja porsaanliha, vesi, suomalainen porsaanliha, KORPPUjauho (VEHNÄ), suomalainen kamara, suomalainen broilerin- ja kalkkunanliha, kasvikuidut (herne, peruna), soijaproteiini, mausteet (sipuli, mustapippuri, maustepippuri, korianteri), jodioitu suola, perunatärkkelys, happamuudensäätöaineet (E262, kaliumlaktaatti), glukoosi. RUNSASPROTEIININEN. LAKTOOSITON. Voimakassuolainen. Lihaa 16 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 51 %.
Kommentit (47)
Noin paljon? O_O Luulin, että vähemmän, nehän on melkein vegetaarisia niin kuin HK:n sininenkin.
Peräkammari kasvatetulle tiedoksi että lihapullien pistetään korppujauhoja ja jauhoja kun niitä tehdään kotonakin
Kaikki mahdolliset eri eläimistä jääneet lihanretkut jauheuttu massaksi ja tehty pullia. Nam!
Vierailija kirjoitti:
Peräkammari kasvatetulle tiedoksi että lihapullien pistetään korppujauhoja ja jauhoja kun niitä tehdään kotonakin
Kyllä, mutta sinne ei pistetä kalkkunan nahkaa.
Vierailija kirjoitti:
16%+51%=66%
Et tainut selvitä peruskoulusta lävitse?
Vierailija kirjoitti:
Kaikki mahdolliset eri eläimistä jääneet lihanretkut jauheuttu massaksi ja tehty pullia. Nam!
Täysin kelpaavaa ravintoa, eikö ole vain hyvä ettei pois heitetä?
Entä sitten? Muitakin on:
Ei kai kukaan tuollaista halpiseinespaskaa syö? Jos valmislihapullia pakko ostaa niin Palvarin tai Snellmannin.
Ennenvanhaan teurastettiin eläin kotiin juhla-aterialle, jossa lihaa 100%. Nykyisin syödään kokoomus vetoista 16% paskaa.
Suomalaisille syötetään kaikenlaista bulkkia.
Italialaiset eivät varmaan kyseisiä pyöryköitä söisi. Suomihan osallistui heidänkin energiaremontteihinsa. Ja nyt ei suomalaisilla köyhillä ole varaa syödä kuin teurasjätettä.
Se on hyvä että kaikki käytetään. Ei voi nautaa tappaa vain sisäfileen vuoksi.
Vaikka lihaa syönkin niin jostain syystä tulee oksennus kurkkuun, jos on esimekiksi makkara, jossa on korkea lihapitoisuus.
Mieluummin jauhomakkaraoita -ja pullia.
Ja noinkin vähällä lihalla ovat silti ihan hyviä! Sama halvimpien nugettien kanssa, vaikka olisivat suurelta osin millaista teurasjätettä, niin hyviä ovat.
Itselleni noissa tärkein on kuitenkin se hinta; kun on rahat muutenkin kortilla, ostan paljon mielummin pienellä rahalla tuollaisia HK:n pyöryköitä ym., kuin jotain lihakkaampia kalliimpia. Joten siksi on tärkeää, että tuollaisia halpismerkkejäkin löytyy hyllystä.
Kärsät ja saparot jauhettu sinne mäskin sekaan. Hyi hitto, jää syömättä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Peräkammari kasvatetulle tiedoksi että lihapullien pistetään korppujauhoja ja jauhoja kun niitä tehdään kotonakin
Kyllä, mutta sinne ei pistetä kalkkunan nahkaa.
Mikä vika on kalkkunan nahassa, kamarassa ja muissa vähemmän fiineissä lihoissa? Eivät ne ole sen pahempaa myrkkyä kuin naudan sisäfile.
Vierailija kirjoitti:
Entä sitten? Muitakin on:
Ostan nykyään AINA Snellmanin lihatuotteita. Saa HK:n ym. ketkut jäädä hyllylle.
16%+51%=66%