Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kauanko herneitä vedessä pidetään ja mikä lämpötila kauan niitä keitetään

Vierailija
19.04.2025 |

Mitä sinne laitetaan olen tumpelo ruokaa keittämään keittoja sekä muuta ruokaa jos niksejä on niin jos laittaisitte laitan jotain 300 rammaa niitä 

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota se Jalostaja hernekeittopurkki ja selviydy sillä, jos tuollaisia pitää kysellä.

Vierailija
2/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hernekeiton resepti löytyy sen hernepussin kyljestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ao, opettele Suomen kielen oikeinkirjoitusta.

Vierailija
4/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keittämisen lämpötila on aina tasan 100 astetta. 99,9 ei kiehu ja 100,1 haihtuu taivaalle. Paine tietysti vaikuttaa, mutta oletan että keität kuitenkin talon keittiössä.

Vierailija
5/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Herneet voi esihauduttaa nenässä, kaksi kerrallaan.

Vierailija
6/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Herneet voi esihauduttaa nenässä, kaksi kerrallaan.

Mutta se keitto oli tarkoitettu syötäväksi vaan Nenäpäivänä. Nenäpäiväjuttu taisi jo loppua, joten jatkossa ei enään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita 1 pussi eli 500g herneitä yöksi KYLMÄÄN veteen likoamaan.                 Kaada aamulla liotusvesi pois ja laita uudestaan raikasta vettä kattilaan.         Keitä hiljalleen välillä sekoittaen. Lisää suolaa, palvia tai jauhelihaa, porkkanaa ja sipulia silputtuna.   Hernekeittoa voi hyvin myös pakastaa.

Vierailija
8/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä katsoin pussin kyljestä.  Kaveri ol laittaut hakusanan tästä ja saanut 1000 ohjetta. 🤣🤣🤣🤣

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita 1 pussi eli 500g herneitä yöksi KYLMÄÄN veteen likoamaan.                 Kaada aamulla liotusvesi pois ja laita uudestaan raikasta vettä kattilaan.         Keitä hiljalleen välillä sekoittaen. Lisää suolaa, palvia tai jauhelihaa, porkkanaa ja sipulia silputtuna.   Hernekeittoa voi hyvin myös pakastaa.

Kiitos ohjeesta. Tämän mukaan valmistan🌻

Vierailija
10/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yön yli liuotetaan ja keitetään 3 tuntia ykkösellä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Hernekeiton resepti löytyy sen hernepussin kyljestä.

Kun aloitus on tuon tasoinen niin tuskin osaa lukea!

Vierailija
12/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tätä uusavuttomuuden määrää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Laita 1 pussi eli 500g herneitä yöksi KYLMÄÄN veteen likoamaan.                 Kaada aamulla liotusvesi pois ja laita uudestaan raikasta vettä kattilaan.         Keitä hiljalleen välillä sekoittaen. Lisää suolaa, palvia tai jauhelihaa, porkkanaa ja sipulia silputtuna.   Hernekeittoa voi hyvin myös pakastaa.

Miksi liotusvesi pitää kaataa pois?

Itse en tee niin koskaan. 500grammaa herneitä ja 2,2litraa vettä. Liotusvesi lasketaan tähän mukaan.

Vierailija
14/14 |
19.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Laita 1 pussi eli 500g herneitä yöksi KYLMÄÄN veteen likoamaan.                 Kaada aamulla liotusvesi pois ja laita uudestaan raikasta vettä kattilaan.         Keitä hiljalleen välillä sekoittaen. Lisää suolaa, palvia tai jauhelihaa, porkkanaa ja sipulia silputtuna.   Hernekeittoa voi hyvin myös pakastaa.

Kiitos ohjeesta. Tämän mukaan valmistan🌻

Itse olen noin 4 tuntia keitellyt samalla ohjeella ja sekoitellut välillä, hyvää tulee.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi yhdeksän kolme