Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten valmistatte kasvisdipin? 🥕

Vierailija
15.04.2025 |

Olen joskus käyttänyt sipsidippiä mutta oli pahhoo. 

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
15.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

dipin kasviksien dippaamista varten vai kasvipohjaisen (esim. kaura-creme) dipin?

Vierailija
2/3 |
15.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

kermaviiliä, sokeria, suolaa, sitruunaa tai etikkaa sinappia ,pippuria, oman maun mukaan

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
15.04.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sitä varten on netissä loputtomasti reseptejä. Ihan hyvää tulee kun sopeuttaa höyrytettyä porkkanaa ja laittaa siihen sekaan savupaprikaa, chiliä ja ripauksen suolaa sekä teelusikallisen rypsiöljyä. 

 

Erilaiset hummuksesta innoituksen saaneet papupohjaiset dipit kannattaa testata. Höyrytettyjen kasvisten ja purkkipapujen sopeuttaminen sauvasekoittimella on helppoa ja kermaisuutta saa kun laittaa dippiin hieman rasvaa. Osa liottaa cashew-pähkinöitä yön yli nesteessä jääkaapissa ja vetelee pähkinät tasaiseksi tahnaksi tai cashew-kermaksi ruoanlaittoa varten. Kreikkalaisten tsatsiki toimii myös hyvin dippinä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi neljä