Miten valmistatte kasvisdipin? 🥕
Olen joskus käyttänyt sipsidippiä mutta oli pahhoo.
Kommentit (3)
kermaviiliä, sokeria, suolaa, sitruunaa tai etikkaa sinappia ,pippuria, oman maun mukaan
Sitä varten on netissä loputtomasti reseptejä. Ihan hyvää tulee kun sopeuttaa höyrytettyä porkkanaa ja laittaa siihen sekaan savupaprikaa, chiliä ja ripauksen suolaa sekä teelusikallisen rypsiöljyä.
Erilaiset hummuksesta innoituksen saaneet papupohjaiset dipit kannattaa testata. Höyrytettyjen kasvisten ja purkkipapujen sopeuttaminen sauvasekoittimella on helppoa ja kermaisuutta saa kun laittaa dippiin hieman rasvaa. Osa liottaa cashew-pähkinöitä yön yli nesteessä jääkaapissa ja vetelee pähkinät tasaiseksi tahnaksi tai cashew-kermaksi ruoanlaittoa varten. Kreikkalaisten tsatsiki toimii myös hyvin dippinä.
dipin kasviksien dippaamista varten vai kasvipohjaisen (esim. kaura-creme) dipin?