Mitä leivän alle?
Kommentit (5)
Joskus mulla on lautanen, toisinaan peukalo.
Joka kerta alahuuli.
Joissakin lämpimien kerrosleipien ohjeissa leivän alapuoli sivellään esim. maustetulla majoneesilla. Sitten leipä paistetaan vielä voissa. Voi sivellä myös ylöosan ja paistaa senkin.
Itse teen joskus lämpimän juustoleivän, enkä jaksa sinappia, ketsuppia ym. mausteita siihen leivälle levitellä, vaan laitan ne lautaselle ja sitten sen paistetun leivän siihen mausteitten päälle.
Vierailija kirjoitti:
Joissakin lämpimien kerrosleipien ohjeissa leivän alapuoli sivellään esim. maustetulla majoneesilla. Sitten leipä paistetaan vielä voissa. Voi sivellä myös ylöosan ja paistaa senkin.
Itse teen joskus lämpimän juustoleivän, enkä jaksa sinappia, ketsuppia ym. mausteita siihen leivälle levitellä, vaan laitan ne lautaselle ja sitten sen paistetun leivän siihen mausteitten päälle.
Hyvää on varmasti,mutta rasvaa mahtanee olla reippaasti
Kenkä