Tein sitten pizaan jossa täytteenä salami, ananas, paprika, kebabliha, aurajuusto, juusto, juusto ja punasipuli
Kommentit (20)
Vierailija kirjoitti:
Pilkoitko mitään?
Tietenkin pilkoin kaikki.
ananas pilasi koko pizzan, tonnikalaa tilalle + katkarapuja ja simpukoita
Vierailija kirjoitti:
Pilkoitko mitään?
En, siinä oli kokonainen ananas keskellä ja laidoilla kokonainen paprika ja ne parit juustot. Siinä ja siinä, ettei uunin kattoa koskettanut paiston aikana.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pilkoitko mitään?
En, siinä oli kokonainen ananas keskellä ja laidoilla kokonainen paprika ja ne parit juustot. Siinä ja siinä, ettei uunin kattoa koskettanut paiston aikana.
Edit: Punasipuli unohtui. Heitin sinne pellille kuorineen, hyvin se jo vähän sulaneeseen juustoon takertui.
Ei pitsaan tarvita kymmnetä täytettä. Pari kolme riittää ihan hyvin.
Vierailija kirjoitti:
Huh, aika raskas.
Niin on ap:kin.
Oi että, pakko woltittaa pizzaa nyt.
Kebab on hyvää ruokaa, jolla on turhan huono maine vasta lihan laittaminen leivän väliin teki kebabista pikaruokaa 50 vuotta sitten
Terveysvaikutuksiltaan pikaruokien parhaimmistoa
Kebabilla on ollut halpa ja huono maine lihottavana roskaruokana, mutta itse kebabliha on todellisuudessa yllättävän hyvä tuote. Lihaa syövien pikaruokana se on jopa parhaasta päästä. Ja onhan kebabin kaltaisia tuotteita markkinoilla jo myös kasvispohjaisina.
Kebabin ongelmat liittyvät kebabannoksiin ja nykykuluttajien makutottumuksiin. Jos lisukkeina välttää ranskanperunat, tuhdit kastikkeet ja jättää limsankin ottamatta, salaatilla ja riisillä kevennetty annos on tasokas eväs. Alkuaikojen dönereissä lisukkeina oli vain salaattia ja sipulia.
on,mutta liika on liikaa. kaikki noi hyviä,mutta vähemmän enemmän. ensi kerralla ne loput. millainen pohja sulla, nollajauhot yms. mun kamu laitta pohjataikinaan luomukaurahiutaleita, rapeutta, no joo toimii. hei mitä juustoja sulla on. teetkä aina samanlaista,onko muita esim kalasuosikkia. onko toi se mitä tilaat pitseriastakin.
mutta joo-o, on sulla ihana päivä. itse laitan pakastepiirakat kait pellille ja teen munavoin.
Vierailija kirjoitti:
on,mutta liika on liikaa. kaikki noi hyviä,mutta vähemmän enemmän. ensi kerralla ne loput. millainen pohja sulla, nollajauhot yms. mun kamu laitta pohjataikinaan luomukaurahiutaleita, rapeutta, no joo toimii. hei mitä juustoja sulla on. teetkä aina samanlaista,onko muita esim kalasuosikkia. onko toi se mitä tilaat pitseriastakin.
mutta joo-o, on sulla ihana päivä. itse laitan pakastepiirakat kait pellille ja teen munavoin.
Pohja oli jauhoton tofupohja.
Ap
Maatalousministeriö on peruuttanut 300 000 dollarin arvoisen sopimuksen ruokaoikeudenmukaisuutta ja ruokatasa-arvoa koskien San Franciscossa. Tämä koulutus oli tarkoitettu transsukupuolisille ja seksuaalisesti poikkeaville maanviljelijöille. Vastaavaa koulutusta on järjestetty myös New Yorkissa ja sekin on nyt peruutettu.
https://www.suomenuutiset.fi/usan-maatalousministerio-lopetti-transsuku
Maukas ja hivenen rasvainen lätty. Nam. Maistus mullekki.