Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kysymys jauhelihan pilaantumisesta

Vierailija
29.03.2025 |

Otin torstaina pakastimesta jauhelihaa sulamaan, tarkotus oli tänään tehdä lasagne, mutta en taida jaksaa. Voiko noista tehä vielä huomenna vai otanko uudet lihat sulamaan?

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi tehdä.

Vierailija
2/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu oletko pessyt sen.

Vierailija
4/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä se huoneenlämmössä sen puolisen vuotta kestää. 

Vierailija
5/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi tehdä.

Ilman muuta

Vierailija
6/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä otan sulamaan puoli tuntia ennen kokkaamista enkä päiviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tyhmä kysymys jo ensinnäkin siksi että emmehän me tiedä että kuinka kauan se on ollut siellä pakastimessa ja kuinka vanhana se on sinne laitettu, JNE...!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme seitsemän kuusi