Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Teen gulassia ja liha tuntuu nyt loppuvaiheessa sitkeältä, onko jotain keinoa mureuttaa sitä?

Vierailija
29.03.2025 |

Lisäänkö haudutusaikaa vielä? 

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Urea mureuttaa lihaskudosta. Lisää sitä.

Vierailija
2/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennä lisää. Viimeinen vaihe voi kestää pitempään kuin tähän astinen. Jos on sitkeä rasvaton liha, niin voi mennä kuusikin tuntia kaikkiaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä lihaa käytit?

Hauduta vaan lisää.

Vierailija
4/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös aasialaiset käytä soodaa pehmentämään lihaa. Etukäteen käsittelynä

Vierailija
5/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos! Haudutan lisää. Ap

Vierailija
6/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu mitä lihaa.

sais olla suht paljon kollageenia ja haudutusaika 4-5 tuntia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihakastikkeet paranee kun niitä hauduttaa pitkään. Pikapihvit sopii ravintolaan, mutta pitkään muhitettu maistuu aina paremmalle.

Vierailija
8/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos! Haudutan lisää. Ap

Mistä lihasta teit?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos! Haudutan lisää. Ap

Juu. Ja tilkka sokeria saattaisi mureuttaa lihaa ja parantaa makua! Moni ei tajua tätä.

 

Vierailija
10/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Urea mureuttaa lihaskudosta. Lisää sitä.

Mistä minä ureaa löydän tähän hätään??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kypsennän vähintään 2,5-3h, suomalainen liha on tosi sitkeää 

 

Vierailija
12/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kiitos! Haudutan lisää. Ap

Juu. Ja tilkka sokeria saattaisi mureuttaa lihaa ja parantaa makua! Moni ei tajua tätä.

 

Ei mureuta kyllä lihaa millään tavalla! Toki happamuutta kastikkeesta leikkaa, joka voi parantaa makua. Sen saa kyllä paistetulla sipulilla aikaiseksi, joka karamellisoituu. Ei tarvitse sokeria lisätä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minulla on sellainen mielikuva, että viinietikka mureuttaisi lihaa. Älä laita liikaa, koska se maistuu läpi.

Vierailija
14/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tilannetiedotus: liha pehmeni ihanaksi pitkään hauduttamalla. Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
29.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Urea mureuttaa lihaskudosta. Lisää sitä.

Mistä minä ureaa löydän tähän hätään??

Vessasta, juot vain paljon vettä, tai kahvilla saat vielä nopeammin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kaksi kuusi