Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mitä pikkusyötävää shampanjan kanssa?

Vierailija
28.05.2011 |

Ehdotelkaa suolaisia ja makeita cocktail-paloja.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tummaa suklaata ja sitten teet crepesejä, jonka sisään rullaat kunnon kylmäsavulohta ja piparjuuritahnaa ja leikkaat siitä siivuja.



Tero

Vierailija
2/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

viikunahilloa, keksejä

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hanhenmaksaa.

Vierailija
4/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tummaa suklaata ja sitten teet crepesejä, jonka sisään rullaat kunnon kylmäsavulohta ja piparjuuritahnaa ja leikkaat siitä siivuja.

Tero

Vierailija
5/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuoreita hedelmiä, kuningaskatkarapuja ja hyviä juustoja.

Vierailija
6/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei veda mikaan vertoja.



Voit tehdä myos kylmasavu / graavileipiä (pieniä) tai ihan vaan ohuita tonnikala tai lohisiivuja kypsyttää sitruunalla tai limella - maistuu taivaalliselle kuivan skumpan kera. Katkaravut sopii myös.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ainakaan juustoja shampanjan kanssa, huh huh.

Vierailija
8/8 |
28.05.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

1





pkt





Myllyn Paras Ruis-Valkosipulipatonki (175 g)



100





g





savulohta tai jättikatkarapuja





tuoretta tilliä tai basilikaa



Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita sulaneelle patongille cocktailtikulla savulohi rullana kumollaan olevan patonkiviipaleen päälle ja koristeeksi tilliä ja basilikaa.



VINKKI: Valkosipulin ystävät voivat lisätä päälle marinoidun valkosipulinkynnen.



Patongin käyttöohje: Sulata ja lämmitä patonki varovasti mikroaaltouunissa. Sulatusaika vaihtelee mikroaaltouuneittain. Voit myös antaa patongin sulaa huoneenlämmössä noin tunnin ajan.



VINKKI: Saadaksesi patongille rapean kuoren, sulata ja lämmitä jäinen patonki 225-asteisessa uunissa n. 10 min.