Mitä pikkusyötävää shampanjan kanssa?
Kommentit (8)
tummaa suklaata ja sitten teet crepesejä, jonka sisään rullaat kunnon kylmäsavulohta ja piparjuuritahnaa ja leikkaat siitä siivuja.
Tero
ei veda mikaan vertoja.
Voit tehdä myos kylmasavu / graavileipiä (pieniä) tai ihan vaan ohuita tonnikala tai lohisiivuja kypsyttää sitruunalla tai limella - maistuu taivaalliselle kuivan skumpan kera. Katkaravut sopii myös.
1
pkt
Myllyn Paras Ruis-Valkosipulipatonki (175 g)
100
g
savulohta tai jättikatkarapuja
tuoretta tilliä tai basilikaa
Viipaloi sulanut rukiinen patonki vinoiksi viipaleiksi. Laita sulaneelle patongille cocktailtikulla savulohi rullana kumollaan olevan patonkiviipaleen päälle ja koristeeksi tilliä ja basilikaa.
VINKKI: Valkosipulin ystävät voivat lisätä päälle marinoidun valkosipulinkynnen.
Patongin käyttöohje: Sulata ja lämmitä patonki varovasti mikroaaltouunissa. Sulatusaika vaihtelee mikroaaltouuneittain. Voit myös antaa patongin sulaa huoneenlämmössä noin tunnin ajan.
VINKKI: Saadaksesi patongille rapean kuoren, sulata ja lämmitä jäinen patonki 225-asteisessa uunissa n. 10 min.
tummaa suklaata ja sitten teet crepesejä, jonka sisään rullaat kunnon kylmäsavulohta ja piparjuuritahnaa ja leikkaat siitä siivuja.
Tero