Onko kaikki huippukokit tottuneet samanlaiseen suolamäärään ruuassa?
Kun jatkuvasti valittavat esim. Master Chefissä, että liian vähän suolaa. Eihän kaikki asiakkaatkaan kuitenkaan ole?
Kommentit (4)
Suomalaiset syö liikaa suolaa. Kokkien asenne vaikuttaa myös.
Huippukokit muistuttavat, että suola on mauste. Sitä ei siis saa unohtaa ruoasta. Sen suolan vähentämisen voi tehdä toisella tapaa eli jättää liian suolaiset eväkset kauppaan, eli valmisruoat, sipsit, suolakeksit yms suolapommit. Silloin uskaltaa laittaa omiin keitoksiin oikeasti tarvittavan määrän suolaa.
Vierailija kirjoitti:
Suomalaiset syö liikaa suolaa. Kokkien asenne vaikuttaa myös.
Yhtälailla Australian versiossa huomauttavat suolan mausta. Mutta sillä on joskus iso merkitys ruuan kokonaismakuun, itsekin olen laittanut pienen lisäsuolan ja sitten vasta maut ovat heränneet täyteen kukoistukseensa (ilman, että suola vielä maistuu).
Kyllä. Ne on sopineet suolan määrät huippukokkien whatsapp ryhmässä.