Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi ruoanlaitossa raaka-aine pitää ripotella ruokaan, jos sen kuitenkin laittaa sinne kaikki?

Vierailija
05.03.2025 |

Aivan tautisen ärsyttävää!

Jos tekee vaikka jotain vuokaruokaa, ja siihen tulee tölkillinen maissia, miksi se pitää hivuttamalla ripotella sinne ruokaan, kun koko homma kuitenkin sekoitetaan ennen uuniin laittoa? Näkee tosi paljon esim ig kokkausvideoissa, että jokaikisen raaka-aineen kanssa nysvätäätän tällä tavalla, ja aikaa kuluu kolminkertainen määrä.

Kommentit (30)

Vierailija
1/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi teet kärpäsestä härkäsen?

Vierailija
2/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en ole kiinnittänyt huomiota. Ripottelu on joskus tarpeen, ettei mene kokkareiksi, esimerkiksi vuokaruokaan sekoitettavan juuston ripottelen vaikka sekoitankin vielä sen jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama havainto. Jotkut sekoittelevat jokaisen mausteenkin erikseen vaikka ne voisi sekoittaa kerralla. 

Vierailija
4/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yhden kaverin kanssa en jaksa enää tehdä ruokaa, kun on kuin iisakin kirkkoa rakentaisi. Jokainen makaroni pitää ripsauttaa huolellisesti yksilöllisesti eri puolelle vuokaa, sitten sama jauhelihoille ja jokainen mauste nytkytellään mielettömällä pieteetillä niin, että varmasti tulee grammalleen sama määrä joka kohtaan. Ja sitten otetaan kauha ja sekoitetaan kaikki kuitenkin sekaisin. Samoin nesteen kanssa: mikä idea on lorotella sitä kapeana nauhana ympäri vuokaa. Painovoima pitää kyllä huolen, että sinne se painuu tasaisesti.

Vierailija
5/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ne videot on vähän sellaista fiilistelyä, ei ne ihmiset välttämättä arkena itsekseen ruokaa laittaessa niin tee. Toisaalta voi tehdäkin, esim. itselleni ruoanlaitto on meditatiivinen rauhoittumishetki, voin joskus tosiaan tehdä asioita korostetun hitaasti ja huolellisesti, hetkessä olemiseen ja aistimuksiin keskittyen.

Vierailija
6/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No ne videot on vähän sellaista fiilistelyä, ei ne ihmiset välttämättä arkena itsekseen ruokaa laittaessa niin tee. Toisaalta voi tehdäkin, esim. itselleni ruoanlaitto on meditatiivinen rauhoittumishetki, voin joskus tosiaan tehdä asioita korostetun hitaasti ja huolellisesti, hetkessä olemiseen ja aistimuksiin keskittyen.

Yh, jotenkin ärsyttävää. Mutta joo, olkoon sit meditaatiota sitä kaipaaville, arkiruoanlaitossa vain dorkuutta, kun se ruoka pitää saada pöytään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripoteltu aine maistuu paljon paremmalta. Kaikkein parasta on siroteltu.

Vierailija
8/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ripoteltu aine maistuu paljon paremmalta. Kaikkein parasta on siroteltu.

:D Mutta kenellä on aikaa sellaiseen??

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vois hankkia makaronisirottimen, niin vois sirotella puoli litraa makaronia laatikkoon yksi kerrallaan.

Vierailija
10/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoanlaitto on kuin seksi.

Miksi hipsutella, lipsutella ja filistellä, kun loppupeleissä tarkoitus on roiskia rojut ränniin ja mennä tupakalle?

Sama juttu ruoanlaitossa. Toiset tykkää hipsutella, lipsutella ja fiilistellä, toiset lykkää rojut uuniin ja menevät tupakalle.

T. Raaka-arska

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruoanlaitto on kuin seksi.

Miksi hipsutella, lipsutella ja filistellä, kun loppupeleissä tarkoitus on roiskia rojut ränniin ja mennä tupakalle?

Sama juttu ruoanlaitossa. Toiset tykkää hipsutella, lipsutella ja fiilistellä, toiset lykkää rojut uuniin ja menevät tupakalle.

T. Raaka-arska

Väittäisin että seksi on em kuvauksilla kaksi hyvin erilaista kokemusta, mutta se makaronilaatikko on tasan sama, vaikka ne rojut tuuppaa vauhdilla vuokaan vs. käyttää siihen 20 minuuttia.

Vierailija
12/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ripoteltu aine maistuu paljon paremmalta. Kaikkein parasta on siroteltu.

:D Mutta kenellä on aikaa sellaiseen??

Minulla on pitkä aikajana :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ruoanlaitto on kuin seksi.

Miksi hipsutella, lipsutella ja filistellä, kun loppupeleissä tarkoitus on roiskia rojut ränniin ja mennä tupakalle?

Sama juttu ruoanlaitossa. Toiset tykkää hipsutella, lipsutella ja fiilistellä, toiset lykkää rojut uuniin ja menevät tupakalle.

T. Raaka-arska

Väittäisin että seksi on em kuvauksilla kaksi hyvin erilaista kokemusta, mutta se makaronilaatikko on tasan sama, vaikka ne rojut tuuppaa vauhdilla vuokaan vs. käyttää siihen 20 minuuttia.

Makaronilaatikko on ehkä sama, mutta kokematta jää se tekemisen nautinto.

T. Raaka-arska

Vierailija
14/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ruoanlaitto on kuin seksi.

Miksi hipsutella, lipsutella ja filistellä, kun loppupeleissä tarkoitus on roiskia rojut ränniin ja mennä tupakalle?

Sama juttu ruoanlaitossa. Toiset tykkää hipsutella, lipsutella ja fiilistellä, toiset lykkää rojut uuniin ja menevät tupakalle.

T. Raaka-arska

Väittäisin että seksi on em kuvauksilla kaksi hyvin erilaista kokemusta, mutta se makaronilaatikko on tasan sama, vaikka ne rojut tuuppaa vauhdilla vuokaan vs. käyttää siihen 20 minuuttia.

Makaronilaatikko on ehkä sama, mutta kokematta jää se tekemisen nautinto.

T. Raaka-arska

Ja nälkäkiukku.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä, tämä!

Lasagnekin on niiin paljon kätevämpi tehdä silleen, että laittaa levyt pohjalle, niiden päälle jauhelihaköntin, sitten mausteita, tomaattisosetta, juustoraasteita ja lopuksi kattaa venhäjauhoja ja maitoa päälle ja uuniin.

Nami maiskis, tulee hyvää!

Vierailija
16/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä, tämä!

Lasagnekin on niiin paljon kätevämpi tehdä silleen, että laittaa levyt pohjalle, niiden päälle jauhelihaköntin, sitten mausteita, tomaattisosetta, juustoraasteita ja lopuksi kattaa venhäjauhoja ja maitoa päälle ja uuniin.

Nami maiskis, tulee hyvää!

Eri asia!

Vierailija
17/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruoanlaitto on taidetta ja ruoanlaittovideot vasta taidetta ovatkin.

Vierailija
18/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ruoanlaitto on taidetta ja ruoanlaittovideot vasta taidetta ovatkin.

Mun lapsi ei oikein arvosta tollaisia taiteellisia prosesseja, se haluaa ruokaa.

Vierailija
19/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyllä, tämä!

Lasagnekin on niiin paljon kätevämpi tehdä silleen, että laittaa levyt pohjalle, niiden päälle jauhelihaköntin, sitten mausteita, tomaattisosetta, juustoraasteita ja lopuksi kattaa venhäjauhoja ja maitoa päälle ja uuniin.

Nami maiskis, tulee hyvää!

Ei missään nimessä lasagnelevyjä pohjalle vaan kastike. Sinun ohjeellasi pohjalevyistä tulee lähinnä kengänpohjia.

Vierailija
20/30 |
05.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ap ei ole kai ikinä tehnyt manna- tai marjapuuroa. Siinä se onkin mielenkiintoinen selviteltävä keitos, jos tellää ryynit kerralla pataan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kaksi kuusi