Nuudelikeitto?
Kunnteette nuudelikeiton, niin mitä käytätte liemenä? Keitättekö itse liha/kalaliemen, vai käytättekö valmiita? Jos valmitw, mitä?
Kommentit (11)
Teen yleensä vaan tavallisen kasviskeiton (ei sose, vaan ihan palasilla) ja laitan siihen nuudelit. Tämä ei ole kovin aasialainen vaan aika minestronemainen versio.
En itse tee mutta olen syönyt hyvää kana-nuudelikeittoa, siinä oli myös koskenlaskija juustoa, varmaan kasvisliemeen tehty, nammm
Lyön sinne purkillisen kimchiä sekaan.
Mama nuudelien mausteen, niistä tulee liemi. Kasviksia sekaan, nekin antaa makua.
Kanafondia ja soijakastiketta, jos teen itse. Lisäksi valkosipulia, sipulia ja inkivääriä kiehumaan. Joskus myös keittelen pikaisen kanaliemen laittamalla koipireisiä kiehumaan ja otan sitten pois kun liha on kypsää. Tämäkin yleensä vaatii vähän fondia ja soijaa mausteeksi.
Kanafondia, kanaa, kiinankaalia, paprikaa, inkivääriä, purjoa, chiliä, ihan viimeisenä nuudelit.
Vierailija kirjoitti:
Kanafondia ja soijakastiketta, jos teen itse. Lisäksi valkosipulia, sipulia ja inkivääriä kiehumaan. Joskus myös keittelen pikaisen kanaliemen laittamalla koipireisiä kiehumaan ja otan sitten pois kun liha on kypsää. Tämäkin yleensä vaatii vähän fondia ja soijaa mausteeksi.
Mitä teet kasviksille? Pilkot vain liemeen vai kuullotat ensin jotenkin!
Mäkin haluun tietää.