Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä pannu kestää hyvin ruskistamista?

Vierailija
01.03.2025 |

Ongelma on, että vaikka olen ostanut teflon-pannuja, niin jonkun ajan päästä kun olen siinä ruskistanut jauhelihaa niin se teflon on hävinnyt jonnekin ja pitää laittaa miljoona kiloa öljyä jotta liha ei palaisi pannuun kiinni. Tästä tulee todella lihottavaa ruokaa kun tarvitaan niin paljon öljyä. Vaaleanharmaata vetistä jauhelihaa En suostu syömään. 

Kommentit (21)

Vierailija
1/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Air-fryer.

Vierailija
2/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikään pannu ei kestä liian kuumaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Airfyhrer

Vierailija
4/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aito Wärtsilä valurautapannu.

Vierailija
5/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta vaikka se buyern hiiliteräspannu

Vierailija
6/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hard face

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei mitään pannua levyllä saa pitää liian kuumalla levyllä.Mikä siinä on että moni polttaa rikki pannut. 

Vierailija
8/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikään pannu ei kestä liian kuumaa.

 

Rautapannu kestää paremmin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli ei ole mahdollista saada pysyvästi kunnon ruskistusta ilman öljyä ja suurta kalorimäärää? 

Vierailija
10/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin paitsi ehkä airfryerilla tai uunissa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ymmärrä miksi pannu pitäisi ruskistaa?

Vierailija
12/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eli ei ole mahdollista saada pysyvästi kunnon ruskistusta ilman öljyä ja suurta kalorimäärää? 

On toki.  En koskaan käytä öljyä.  Ruskistan aina voissa, tilanteesta riippuen teflon tai valurauta pannulla.  Teflon pannuakaan ei koskaan tiskikoneeseen. Hyvin on kestänyt Pyrex halpispannu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurauta ja oikea voi niin tulee hyvää. Miksi öljyllä paistat, jos haluat paistopintaa?! Rasva ei lihota ketään.  Voit syödä kilon voissa paistettua jauhelihaa päivässä etkä liho, jos et mätä hiilihydraattia lisäksi. 

Vierailija
14/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin paitsi ehkä airfryerilla tai uunissa

Tai ihan vaan pöydällä karamelli värillä jos väri vaan tärkeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tiedän. Minulla on sellainen. En muista nimeä. Musta sisältä ja ulkopuolelta. Joku koti-alkuinen. Ei tartu mikään.

Vierailija
16/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhelihasta en tiedä, mutta leivinuunissa tulee hyvät pihvit kun on perällä kunnon hiillos.

Vierailija
17/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mikään pannu ei kestä liian kuumaa.

Valurauta kestää vaikka kuumentaisit punahehkuiseksi. Tavallisella liedellä et saa niin kuumaksi, etteikö valurautapannu kestäisi.

Vierailija
18/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Valurauta ja oikea voi niin tulee hyvää. Miksi öljyllä paistat, jos haluat paistopintaa?! Rasva ei lihota ketään.  Voit syödä kilon voissa paistettua jauhelihaa päivässä etkä liho, jos et mätä hiilihydraattia lisäksi. 

Pelkkä voi palaa kuumalla pannulla. Ei sitä kannata käyttää pelkästään paistamiseen. Kuumalle pannulle öljyä ja paistamisen loppuvaiheessa vasta voita pari nokaretta pannulle. Näin tekee ammattilaiset ravintolassa.

Vierailija
19/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Typerykset eivät ymmärrä, että airfryer ei ole paistinpannu.

Vierailija
20/21 |
01.03.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyrex.  Kaada aina vain lämmintä vettä.  Tein  juuri noin että laitoin kylmää vettä kuumaan uunivuokaan ja se halkesi,  onneksi oli reunallinen uunipelti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä neljä kahdeksan