Luontainen vanilja-aromi voi olla peräisin majavan perärauhasesta
Kommentit (11)
Sitä tehdään kyllä myös synteettisesti ja luulen että se on halvempi tapa valmistaa vanilliinia.
Vanilja puolestaan on orkideakasvi. Ötkerillä on noita vaniljatankoja lasiputkessa, ei tarvitse miettiä että onko aitoa vai onko eäimen perästä.
Joo, se on määritelmällisesti luontainen, koska on luonnosta peräisin.
Täsmennystä kaivattaisiin säädöksiin.
Vierailija kirjoitti:
Sitä tehdään kyllä myös synteettisesti ja luulen että se on halvempi tapa valmistaa vanilliinia.
Vanilja puolestaan on orkideakasvi. Ötkerillä on noita vaniljatankoja lasiputkessa, ei tarvitse miettiä että onko aitoa vai onko eäimen perästä.
Majavaperäisen kaltaista vanilliiniako tehdään myös synteettisesti? Miksi tulisi halvemmaksi kuin vaniljan kaltainen ei-luontainen?
Kuulostaa aika kalliilta menetelmältä, että juostaan jossain metsässä majavien perässä ja puristetaan niiden pyllystä jotain tahnaa. Varmaan kustannustehokkaampia menetelmiäkin löytyy nykyaikana.
🇺🇦🇮🇱
Mitäpä siitä sitten, pillua nuolen harvase viikko ja aika kermasta tavaraa sieltäkin irtoaa
Vierailija kirjoitti:
Tiedetty jo kauan. Mä oon allerginen aidolle vaniljalle, mutta en tuolle aromille...
Tykkäätkö rimmauksesta?
Tiedetään! Vanilja on perseestä!
t. Anustappi-Otto
Eikös majavan persiistä tullutkaan se mansikka aromi
Älä jaksa taas jankata tätä samaa. Kai sinä käsität, että mistään maailman majavista ei irtoa sellaista määrää vaniljaa, mitä sitä käytetään. Tai et taida käsittää. Luulitko sinä vaniljatankoa majavan ulosteeksi?
Oikeasti vanilliinin alkuperä on epäilyttävämpi, mutta kasvikunnasta sekin on peräisin.
Majavanpylly maustaa juomat sekä haustaa tuoksut. Ihastuttava ajatus. "Taidankin sipaista majavanpyllyä uumalle ja nauttia hausteella maustetun drinkin näin lauvantain kunniaksi.
Tiedetty jo kauan. Mä oon allerginen aidolle vaniljalle, mutta en tuolle aromille...