Laittatteko te aina pastavuokiin /esim kana tai tonnikala. juustoraastetta?
Kommentit (13)
Nyt / takaisin,apu kouluun . niin, ku(i)n olisijo ."Ihan" oikeasti.
Italiassa ei ikinä laiteta juustoa kalaruokiin.
En aina. Osaan keksiä muitakin vaihtoehtoja. Maistuu muuten kaikki tylsästi samanlaiselta.
Yleensä sekoitannruokaan pecori oa tai parmesania ennen uuniin laittoa. Päälle revin mozzarellaa.
Joo. Tai vastaavia. Vegaanisia juustoja ja juuston kaltaisia rouheita.
Vierailija kirjoitti:
Joo. Tai vastaavia. Vegaanisia juustoja ja juuston kaltaisia rouheita.
Ne on aika kamalan makuisia.
Vierailija kirjoitti:
Laitan. Kanan kanssa en ehkä laittaisi.
Parmesaanikana on ihan klassikko!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Laitan. Kanan kanssa en ehkä laittaisi.
Parmesaanikana on ihan klassikko!
Onko kananruho samaa mieltä?
En juuri koskaan laita. En makaronilaatikkoon enkä lasagneen (no joskus jonkun jämän valkokastikkeeseen). Muut pastaruuat teen pannulla eli en kypsennä kahteen kertaan (ensin kastike pannulla ja sitten se vielä uuniin), turhaa vaivaa ja tiskiä. Pasta on meillä myös arjen pikaruoka: 4 min laitilan munapastaa, purkki valmista tomaattikastiketta ja tonnikalaa tai paketti philadelphiaa ja lihaa silppuna.
Parmesaania yleesä pastan kanssa.
Laitan. Kanan kanssa en ehkä laittaisi.