Mites makkispekkikset nyt?
Kommentit (11)
Vierailija kirjoitti:
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.
Meilläkin on kaapissa, mutta ei jaksa sen rasvan kanssa pelata.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Ei maistu taksari just nyt.
Malkispekkis maistuu aina.
Ei kuulosta huonolta. Vieläpä jos teet airfryerillä, niin voit syödä enemmän, kun ei valu rasvaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.
Meilläkin on kaapissa, mutta ei jaksa sen rasvan kanssa pelata.
Ap
Onhan siinä rasvan kanssa oma hommansa, mutta ei niitä öljyjä tartte olla jatkuvasti vahtamassa. Pimeässä kaapissa öljy säilyy keittimessä monta kuukautta hyvänä, välillä vaan lisäilee tsrvittaessa öljyä jos kuluu käytössä...
Makkaraperunat on ruokasi nimi. Väittämäsi nimi erehdyttää luulemaan, että mukana olisi myös pekonia. Taksarikin on siis loogisempi vaihtoehto, vaikka Etelä-Suomen Snackyissa oli hampurilaisannos nimeltä Taxi Driver, kääntyi siis kansan suussa Taksariksi
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.
Meilläkin on kaapissa, mutta ei jaksa sen rasvan kanssa pelata.
Ap
Onhan siinä rasvan kanssa oma hommansa, mutta ei niitä öljyjä tartte olla jatkuvasti vahtamassa. Pimeässä kaapissa öljy säilyy keittimessä monta kuukautta hyvänä, välillä vaan lisäilee tsrvittaessa öljyä jos kuluu käytössä...
Hyi helkkari jossain lämpimässä ollut käytetty öljy🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Härskiintyy kaikki mitä siinä paistettu hyi oksetus🤮🤮🤮🤮
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.
Meilläkin on kaapissa, mutta ei jaksa sen rasvan kanssa pelata.
Ap
Onhan siinä rasvan kanssa oma hommansa, mutta ei niitä öljyjä tartte olla jatkuvasti vahtamassa. Pimeässä kaapissa öljy säilyy keittimessä monta kuukautta hyvänä, välillä vaan lisäilee tsrvittaessa öljyä jos kuluu käytössä...
Lensi oksennus kun ajattelinkin sun touhujas.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.
Meilläkin on kaapissa, mutta ei jaksa sen rasvan kanssa pelata.
Ap
Onhan siinä rasvan kanssa oma hommansa, mutta ei niitä öljyjä tartte olla jatkuvasti vahtamassa. Pimeässä kaapissa öljy säilyy keittimessä monta kuukautta hyvänä, välillä vaan lisäilee tsrvittaessa öljyä jos kuluu käytössä...
Hyi helkkari jossain lämpimässä ollut käytetty öljy🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Härskiintyy kaikki mitä siinä paistettu hyi oksetus🤮🤮🤮🤮
Paskat, oikein hyvää ja pienet härskiintymiset ei haittaa yhtään. Reilusti makua.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.
Meilläkin on kaapissa, mutta ei jaksa sen rasvan kanssa pelata.
Ap
Onhan siinä rasvan kanssa oma hommansa, mutta ei niitä öljyjä tartte olla jatkuvasti vahtamassa. Pimeässä kaapissa öljy säilyy keittimessä monta kuukautta hyvänä, välillä vaan lisäilee tsrvittaessa öljyä jos kuluu käytössä...
Hyi helkkari jossain lämpimässä ollut käytetty öljy🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Härskiintyy kaikki mitä siinä paistettu hyi oksetus🤮🤮🤮🤮
Paskat, oikein hyvää ja pienet härskiintymiset ei haittaa yhtään. Reilusti makua.
Varmaan kelpaa jos tottunut syömään paskaa.
Aidot tulee vain rasvakeittimessä. Mulla on sellainen iso.