Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lindströmin pihvit tuoreena raastetusta punajuuresta

Vierailija
30.01.2025 |

Niin mehevää! Reippaasti karkeaksi jauhettua mustapippuria murekkeen sekaan. Naudan jauheliha on klassikko, ei se kaikkein rasvattomin. Kypsennys voissa valurautapannulla. 

 

Suosittelen :)

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän niitä vähän isompia kapriksen nuppuja, ja pilkon ne kevyesti leikkuulaudalla. Antaa parhaan aromin. 

Vierailija
2/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä raastetaan mädäntyneestä punajuuresta jumankauta on poikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Meillä raastetaan mädäntyneestä punajuuresta jumankauta on poikaa.

Alkuperäisessä ohjeessa käytetään etikkapunajuurta. Minä pidän enemmän tuoreesta. 

 

Jännittävää, että mädäntyneellekin löytyy ottajansa! Mädätätkö myös karhun tai hylkeen lihaa maakuopassa, se olisi kai perinteen mukaista?

Vierailija
4/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reippaasti? Taidat olla aloittelija tässä asiassa, koska ei ne biffit kasassa pysy jos meinaat reippaasti raastaa mukaan sitä juurta...

Vierailija
5/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Reippaasti? Taidat olla aloittelija tässä asiassa, koska ei ne biffit kasassa pysy jos meinaat reippaasti raastaa mukaan sitä juurta...

Kyllä ne pysyivät. Noin 60-40 volyymin mukaan lihan ja punajuuren suhde. 50-50 menee myös, jos raastaa hienoksi, nyt kokeilin vaihteen vuoksi karkeampaa terää. Paistaminenkin on taitolaji. 

Vierailija
6/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Reippaasti? Taidat olla aloittelija tässä asiassa, koska ei ne biffit kasassa pysy jos meinaat reippaasti raastaa mukaan sitä juurta...

Ja tosiaan suosittelin laittamaan reippaasti mustapippuria :D Taidat olla aloittelija lukuhommissa?

Aika reippaasti saa laittaa, jos ei pihvi pysy pippurin takia kasassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitäiskö raasteeseen laittaa vähän happoja etikalla ja sokeria?

 

Vierailija
8/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kapris on välttämätön Lindströmin pihveihin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitäiskö raasteeseen laittaa vähän happoja etikalla ja sokeria?

 

Minä olen joskus laittanut ja joskus en. Omaan makuuni hyvää tulee ilmankin. Punajuuri on hieman makea itsessäänkin.

 

Kaprista tosiaan ja mielellään tuoretta lehtipersiljaa päälle. 

Vierailija
10/10 |
30.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keralle kunnon vanhanajan muusi, ai että!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä yhdeksän kahdeksan