Fazerin pakastetut pizzataikinapallot, ovatko kelpoja
Valmiiksi kylmässä nostatetut mutta minkä makuisia?
Kommentit (19)
Minusta ovat hyviä, pari kertaa tehnyt
Oli omaankin makuuni todella positiivinen yllätys. Ei nyt toki mitään "kuin italialaisessa pizzeriassa", mutta valmistaikinaksi oikein kelpo tuote.
Kiitos, täytyypä kokeilla viikonloppuna.
Lidlin taikinarulla on myös ok, kaulimatta.
Tuli mieleen kysyä kun se leivinpaperipakkauksen näköinen taikina missä on kastike mukana on todella pahaa ja apetitin valmiit pohjat näyttävät pistellyiltä rieskoilta.
Vierailija kirjoitti:
Lidlin taikinarulla on myös ok, kaulimatta.
Tuo on helppo kun mikä, mutta ei se pizzapohjaksi ole hyvä.
Pizzapohja on niin helppo tehdä ja olennainen osa pizzaa. Toisaalta teolliset valmispohjat niin surkea pettymys, että jälkeenpäinkin v.tuttaa pitkään, eli en suostuisi edes harkitsemaan. Aina voi mennä kotipizzaan jos laiskottaa.
Ovat tosi hyviä ne taikinapallot. Tehdään nykyään aina pizzat niistä.
Ajattelin kokeilla tehdä niistä joskus focacciaa, oliiviöljyä pintaan, oliiveja ja tuoreita yrttejä päälle. Sää nähdä mitä tulee.
On hyviä. Pallot ovat aika pieniä, joten yhdestä pallosta tulee ns. lasten pizza. Aikuisen annokseen meillä pannaan 1,5 tai 2 palloa.
Anna pallojen sulaa pitkään esim. tiskipöydällä muovin sisällä, jolloin myös alkavat nousta hieman.
Paista niin kuumassa kuin uunista lähtee tehoa, itse käytän reikäpeltiä.
Me ei käydä enää pizzeriassa kun osataan itse tehdä vähintään yhtä hyvät.
Vierailija kirjoitti:
Pizzapohja on niin helppo tehdä ja olennainen osa pizzaa. Toisaalta teolliset valmispohjat niin surkea pettymys, että jälkeenpäinkin v.tuttaa pitkään, eli en suostuisi edes harkitsemaan. Aina voi mennä kotipizzaan jos laiskottaa.
Kotipizzassa on hyvä pohja mutta täytteet pitää viedä itse.
Vierailija kirjoitti:
Pizzapohja on niin helppo tehdä ja olennainen osa pizzaa. Toisaalta teolliset valmispohjat niin surkea pettymys, että jälkeenpäinkin v.tuttaa pitkään, eli en suostuisi edes harkitsemaan. Aina voi mennä kotipizzaan jos laiskottaa.
Kyllä toi fazerin taikina päihittää keskiverron kotileipurin tekemän taikinan.
On tosi hyviä. Suosittelen muovailemaan käsin, ei kaulimella.
Suosittelen myös muttin pizzasoosia pienellä suola- ja oliiviöljylisällä siihen päälle.
En tiennykkään että tuollaista on. Pitääpä kokeilla. Minkä hintaisia?
2,75e. 4 x 150g taikinapallo. Tuohon rahaan ei saa edes aineita taikinaan.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/fazer-pizzataikina-4x150g-pakaste-6…
Ei ole valmis kastikekaan hinnalla pilattu.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/mutti-pizzakastike-210g-aromaattine…
Vierailija kirjoitti:
2,75e. 4 x 150g taikinapallo. Tuohon rahaan ei saa edes aineita taikinaan.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/fazer-pizzataikina-4x150g-pakaste-6…
No saa kai tuolla summalla taikina-aineksetkin, mutta on nuo kyllä yllättävän edullisia.
Vierailija kirjoitti:
2,75e. 4 x 150g taikinapallo. Tuohon rahaan ei saa edes aineita taikinaan.
https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/fazer-pizzataikina-4x150g-pakaste-6…
Minä teen pakastimeen aina ison satsin pizzataikinapalloja. Jauhot 1e, öljy 50 senttiä, vesi 0 euroa ja hiivanokare 20 senttiä. Tuosta tulee kymmenen pizzapohjaa.
Ovat hyviä. Tällaiselle aina pizzat alusta asti tehneelle pizzafriikille kelpasi.