Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Vannooko kukaan enää tumman riisin perään?
Kommentit (7)
Maistuu niin puulta, että ennemmin syön edes vähän hyvää kuin jotain täysin pahaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Keittoaikakin sen kovan inhottavan kuoren takia 30 minuuttia. Tai tuntihan sitä pitäisi yhteensä kuumotella.
Perään vannominen on mulle ihan tuntematon ilmaisu.
Mutta kyllä monet terveellisyydestä välittävät käyttävät vain täysjyväriisiä. Esim. mun vanhemmat. Valitettavasti en itse hirveästi pidä siitä, vaikka olen koko lapsuuteni syönyt.
En vanno mitään mutta lähes kaikki riisi jota syön on tummaa riisiä.
Tumma riisi on parasta, valkoista riisiä vaan riisipuuroon.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
Se on vain likaisempi versio normaalista riisistä. Vähän kuin multainen peruna.