Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kasvikset pierettävät

Vierailija
26.01.2025 |

Terveysasiantuntijat neuvovat syömään runsaasti kasviksia. Saan vatsavaivoja, varsinkin ilmavaivoja, monesta kasvilajista. Onko asiantuntijoiden mielestä tarkoitus, että piereskellään 24/7/365?

 

Kommentit (29)

Vierailija
1/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Vierailija
2/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluuko Ursula Schwabin mielestä työpaikalla piereskellä?

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joka pierua pidättää, sillä on jotain muutakin salattavaa!

Vierailija
4/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Piereskely on upea harrastus.

Vierailija
5/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tästä ei saa puhua! Jos syö kasviksia suositusten mukaan niin nopeasti menee verhot kämpässä vaihtoon! 

Vierailija
6/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sinun papuja tarvitse syödä. Kasviksia ja vihanneksia on paljon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää käydä pierukävelyllä. Reipasta kävelyä ja ylämäessä voi kaasuttaa kun ohittaa hitaamman kävelijän 👍

Vierailija
8/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kertoo siitä, ettei sun suoliston bakteerikanta ole kunnossa. Jos lisäät kasvisten ja kuitujen määrää nopeasti, saat takuulla vatsavaivoja. Menee pitkä aika, kunnes bakteerikanta on normalisoitunut eikä se välttämättä edes normalisoidu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Höyrytä, keitä tilkkasessa vettä noin 3-4 min riippuen tietysti minkä kokoisina paloina kasvikset on. 

Kaikki ei käy kaikkien vatsaan🙂. Aloita pienillä määrillä. Totuttele. Kokeile.

Jos söisin sipulin, räjähtäisin😂

Vierailija
10/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lakkaa syömästä palkokasveja, kaalia ja omenoita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei sinun papuja tarvitse syödä. Kasviksia ja vihanneksia on paljon.

Myös nämä pierettävät: herneet, linssit, kukkakaali, parsakaali, lehtiselleri, paprika, sipulit jne.

 

Vierailija
12/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Pitää käydä pierukävelyllä. Reipasta kävelyä ja ylämäessä voi kaasuttaa kun ohittaa hitaamman kävelijän 👍

 

Turbon hukkaportti vaan pärisee xD

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei sinun papuja tarvitse syödä. Kasviksia ja vihanneksia on paljon.

 

Minullakin menee kasviksista maha sekaisin, mutta ei vain pieretä vaan ripuloin. Söin salaattia lounaaksi, kävin neljä kertaa sen jälkeen ripulilla. Kärsin toki IBS:stä, että muutenkin rajoittaa mitä voi syödä, mutta kurjaa on kun huono kolesteroli koholla ja diabetes, niin pitäisi rehuja syödä, mutta aina tulee ripuli. Parsakaali ja kurkku käy kun kohtuudella syö (ja sitä salaattiakin voi pienen määrän syödä), mutta jos söisin edes lähelle entistä puolen kilon suositusta päivässä, niin en muuta tekis kuin vessassa istuisin, tai pitäisi ottaa Imodiumia joka ikinen päivä.

Piereskelyhän ei tälleen etätöissä haittaa, mutta vähän kurjaa koko iltapäivä istua pöntöllä. Ei siinä paljon töitä saa tehtyä.

Omenoista, tomaatista ja sitrushedelmistä tulee närästystä ja refluksia, sipuli ja paprika pierettää (näitä kyllä syön pieniä määriä esim. kastikkeessa) ja sitten lopuista kasviksista maha sekaisin. Ainoa, josta maha ei mene sekaisin, on tyyliin pullamössövilja ja peruna ja sitä taas ei voisi näin diabeetikkona kauheasti syödä.

Helpottaako koskaan, jos vaan sitkeästi syö rehuja ja ripuloi vaikka kuukauden putkeen? Ei se haittaa, jos vähän laihtuisi siinä kyljessä, mutta ei se vessassa ravaaminen ole kovin mukavaa.

Vierailija
14/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuuluuko Ursula Schwabin mielestä työpaikalla piereskellä?

 

WEF:n rahastava eliitti Davosissa saarnasi ilmastonmuutoksesta ja ettei lihaa saa syödä, sitten sama eliitti täytti Davosin pihviravintolat itse, ja aiemmin sama eliitti saapui Davosiin omilla yksityiskoneillaan... on siis jo korkea aika lopettaa suomalaisten köyhdyttäminen ilmastomaksuilla, saadaan suomalaisten talous näin paljon paremmaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Päivän lukihärö: kovikset pierettävät.

No sää oot ihan hupiukko loppujen lopuksi niin ehkä ei tarvi piereksiäkään...

Vierailija
16/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Syö kypsytettyjä, kuten papuja. Tuoreet ja raa'aksi jääneet pierettää, kypsennetyt ei.

Vierailija
17/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Syö kypsytettyjä, kuten papuja. Tuoreet ja raa'aksi jääneet pierettää, kypsennetyt ei.

Pavut pierettävät kaikista eniten.

 

Vierailija
18/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Näissä on eroja. Itseä esim. sipuli pierettää todella kypsäksi haudutettuna. Esim. ranskalainen sipulikeitto olisi hyvää ja kreikkalaiset kypsiksi haudutetut pikkusipulit (sellainen säilyke oli aikoinaan kaupassa). Niitä en syö, koska sitten pieren tuntikausia valtavia leijoja. Raaka tai puolikypsä (jollaista on pitsan sipuli) taas ei pieretä. 

Vierailija
19/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ei sinun papuja tarvitse syödä. Kasviksia ja vihanneksia on paljon.

Kaali se vasta pierettää. Puhumattakaan lantusta!!

Vierailija
20/29 |
26.01.2025 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ei sinun papuja tarvitse syödä. Kasviksia ja vihanneksia on paljon.

Myös nämä pierettävät: herneet, linssit, kukkakaali, parsakaali, lehtiselleri, paprika, sipulit jne.

 

Jaa, olen kiinnittänyt huomiota viime aikoina siihen, että pieren nykyisin todella vähän ja harvoin. Syön noita kaikkia ja muutakin. Kiinnittäkää enemmän huomiota siihen, mitä syötte ja mikä siinä on pielessä, ja kokeilkaa lisätä näitä muita hitaasti, niinkuin joku fiksusti kirjoitti. Kestää aikansa, että bakteerit mukautuvat. Ruoka mahdollisimman raaka-aineista tehtyä. Äskettäin luin, että nyt on katseet kääntyneet emulgointiaineisiin. Ne tekevät ibs:n ja kaikki muu moska jota syömme, höttöhiilareineen jne. Seurauksena sitten reagoimme huonosti oikeaan ruokaan.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi viisi yksi