Tiedätkö, millainen on tartar pihvi?
Kommentit (19)
En kyllä tiedä. Tiedän kyllä tartarpihvin.
Sen verran monesti syönyt tartarin että luulen tietäväni.
Ratrat pihvi tehdään rotista, helsingin herkku.
Sen verran on maailmaa tullut kierrettyä, että tuttu on. Leivitetty porsaanleike tartar-kastikkeella.
Jauheliha ei ole hyvä tartariin vaan veitsellä hakkelukseksi tehty laatuliha.
Mr Bean tunki sen ravintolan pöydässä piiloon vaikka minne, ettei tarjoilija huomaisi ettei hän syönyt sitä. Astioiden alle, naapuripöydän rouvan käsilaukkuun jne.
Raakaa jauhelihaa siis. Bean ei toki sitä tilatessaan tiennyt. Ei ilahtunut kun näki millaisen pihvin sai.
Tiedän, ja olen syönyt sellaisen viimeksi 11.1.,.hääpäivän kunniaksi. Taivaallisen hyvää.
Juu. Itse en syö mutta mies, poika ja tyttären poikaystävä ottaa sen usein alkupalaksi. Taitaa olla miehinen herkku.
Vierailija kirjoitti:
Juu. Itse en syö mutta mies, poika ja tyttären poikaystävä ottaa sen usein alkupalaksi. Taitaa olla miehinen herkku.
Ei sukupuolielimillä ole mitään yhteyttä ruokamieltymyksiin.
Kuukautisside blenderiin ja taputellaan litteäksi; muotoillaan kuten pihvi.
300-400 g pala kotimaista naudan sisäpaistia
Merisuolaa
2 keltuaista
1 pieni salotti-, puna- tai makea keltasipuli hienonnettuna
1 pieni maustekurkku pieninä kuutioina
4-5 rkl pieniä kapriksia
1 dl majoneesia
1 tl piparjuuritahnaa
mustapippuria
Jos saa valita, niin otan pihvini ja munani mielummin pannun kautta.
Pihvi saa olla kyllä puoliraaka tai medium, munan keltuainen voi olla löde.
Vierailija kirjoitti:
Ei maistunut mr Beanille 😅
Tämän takia en ole uskaltanut ravintoloissa juurikaan syödä :D
Tietysti, syön monta kerraa vuodessa. En tosin Suomessa kun liha on huonoa.
Oikeaoppisesti se ei ole jauhettua lihaa vaan enemmän riivittyä.
Italiassa se syödään perinteisesti ilman mitään mausteita jolloin lihan upea maku pääsee esiin. Jotkut tarjoavat suolaa, pippuria ja oliiviöljyä lihan kanssa, joskus tryffelisiivuja päälle mutta itse syön sen ilman mitään
Vege versio on tatar.