Jos pizzahifistelijöiden mukaan juusto kuuluu täytteiden alla
Niin miksi niiden mozzarellat on aina siinä salamien päällä?
Kommentit (13)
Ei kun juusto kuuluu alle ja päälle! Näin pitsasta tulee mehevä eikä kuiva 👍
Laitan aina jyystöä alle ja päälle. Anasnakset päälle.
Häh? Kellä on mozzarellat salamien päällä?
Ja mitkä ihmeen pizzahifistelijät? Totta kai juusto tulee suoraan tomaattikastikkeen päälle ennen muita päällyksiä, se nyt on pizzan perusohje. Sitten jos laitetaan perusjuuston lisäksi jotain tuoremozzarellaa, fetsjuustoa, homejuustoa tms., niin ne toki tulee sen peruspizzajuuston päälle niin kuin muutkin päälliset.
Vierailija kirjoitti:
Häh? Kellä on mozzarellat salamien päällä?
Ja mitkä ihmeen pizzahifistelijät? Totta kai juusto tulee suoraan tomaattikastikkeen päälle ennen muita päällyksiä, se nyt on pizzan perusohje. Sitten jos laitetaan perusjuuston lisäksi jotain tuoremozzarellaa, fetsjuustoa, homejuustoa tms., niin ne toki tulee sen peruspizzajuuston päälle niin kuin muutkin päälliset.
Tosi upeaa kun ne italialaisen pizzaiolot laittaa aina salamit siinen 3 senttiä korkean mozzarellaköntin päälle! Siis Tosi!
Aivan sama, käärin aina pitsan rullalle. Helppo syödä.
Mihin ananakset laitetaan? Purkkiin takaisin?
Vierailija kirjoitti:
Mielelläni olisin tämän täytteen alla 🤤
M42
Eikö taudit pelota?
Kun telkassa tekevät pitsaa niin, että laittavat juuston alle, se on valmiina aina hyvän näköistä ja juustoa on tullut päällekin. Kun itse teen sillä lailla, juusto on todellakin siellä alla vielä valmiinakin, enkä ole tykännyt lopputuloksesta. Liekö käytän vääränlaista juustoa.
Vierailija kirjoitti:
Kun telkassa tekevät pitsaa niin, että laittavat juuston alle, se on valmiina aina hyvän näköistä ja juustoa on tullut päällekin. Kun itse teen sillä lailla, juusto on todellakin siellä alla vielä valmiinakin, enkä ole tykännyt lopputuloksesta. Liekö käytän vääränlaista juustoa.
Oltermanni toimii siihenkin parhaiten.
Ehdottomasti sekä alle että päälle. Niin pizzaan saa runsaasti juustoa ilman, että päälle muodostuu sellainen paksu sitkeä juustolätkä. Varsinkin jos ei syö koko pizzaa ihan tuoreeltaan, vaan se ehtii jäähtyä, sellainen paksu juustokerros on melkein ällöttävä. Mutta makujahan on toki monia.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/
Vierailija kirjoitti:
Mihin ananakset laitetaan? Purkkiin takaisin?
Ananas ei kuulu aitoon pizzaan.
Hifistelijä kääntää pitsan ylösalaisin. Sitten motsarella on salamin ja ananaksen alapuolella.