Mitä te laitatte nachopeltiin?
Haluaisin vinkkejä jos vaikka tulisi jotain uutta.
Kommentit (20)
Jauhelihaa ja Sipulia. Siivutettuja perunoita pohjalle. Vähän lihalientä. Suola ja Pippuri.
On hyvvee.
Mun simppeli versio on: tortillasipsejä, papusoosia, cheddaria ja uuniin gratinoitumaan ja sit siihen päälle sama satsi ja taas uuniin. Sit siihen päälle punasipulirenkaita ja tuoretta tomaattia pieninä paloina. Kylkeen sour cream.
Jos tekee "paremman" version niin päälle tulee myös avokadoa ja korianteria. (Tai sekotan päälle tulevista jutuista salsan.)
Papusoosiin tulee sipulia, valkosipulia, paprikaa, tomaattia tölkistä, kidneypapuja ja paljon mausteita.
En tee mitään ällöttäviä natsopeltejä.
Vierailija kirjoitti:
Aika perinteinen. Tärkein se haudutettu ja maustettu jauhelihatomaattikastike mustapavuilla. Juustokastiketta ja juustoa sitten uuniin päälle. Uunista oton jälkeen päälle avokadoa, tuoretta miniluumutomaattia, korianteria ,jalopenon viipaileita ja salsaa.
Mutta kaikki lähtee siitä hyvästä jauhelikastikkeesta.
Jalopeno jalopeno jalopeno🥱
Paistettu jauheliha, jonka sekaan tacokastike. Se nachojen päälle ja nacohjen pitää olla Santa Maria nachosipsejä eikä mitään Pirkkaa ym. Siihen päälle paprikaa, punasipulia ja kirsikkatomaatteja ja päälle juustoraaste ja uuniin.
Tuo uunissa käyttöhän on aivan turhaa. Kuivuu vaan ihan turhaan.
Tehdään kunnollinen kastike ja juustokastike. Nochoja lautaselle kastiketta päälle, sen päälle juustokastiketta, avokadovaahtoa, salsaa, pikkelöityä punasipulia, ranskankermaa... jos tuoreksia haluaa, niin kurkkua, pieniä tomaatteja, vihreitä lehtiä.
Mä oon alkanut iteltäni jättämään noi nachot pois, kun on aivan tarpeetonta höttöä. Muista semmoinen hyvä sekamelska ja syömään.
Nachopellin kanssa ihan perinteinen, en fuusioi muihin. Se on hyvä semmoisenaan!
Lihana joko nyhtönä kanaa tai naudan jauheliha.
Vierailija kirjoitti:
Mitä se on?
Vähän kuin kusipelti mutta lämmin.
Nachot, juustoraaste, maissit, paistettu ja maustettu jauheliha, salsa, ranskankerma, korianteri. Nam!
Meksikossa saisit kartellin perääsi, jos tarjoaisit nachopeltiä.
Natsopelti on jo niin Out niin Out ja WT
Jotkut lähiöasukit sitä vielä tekee...
Vierailija kirjoitti:
Natsopelti on jo niin Out niin Out ja WT
Jotkut lähiöasukit sitä vielä tekee...
Sinä olet vissiin näitä, jotka maalaavat olohuoneen ja ostavat uuden sohvan, kun Iltalehti esittelee päivän trendin?
Nachot alle, päälle salsakastiketta, tacomaustettu paistettu jauheliha, sipulia, ananasta, jalapenoja, juustokastiketta ja juustoraastetta. Kaikki uuniin 10-15 minuutiksi.
Nachoja
Tacomaustettua jauhelihaa
Salsaa/tacokastiketta
Punasipulia
Kirsikkatomaatteja
Jalapenoja
Mozzarellaraastetta
--> Valmiin päälle valkosipulidippia, creme fraichea ja pieniä kurkku-ja tomaattikuutioita.
AVOT!
Mä lykkäsin kyytiin vielä valkosipulituorejuustoa perusainesten lisäksi.
Aika perinteinen. Tärkein se haudutettu ja maustettu jauhelihatomaattikastike mustapavuilla. Juustokastiketta ja juustoa sitten uuniin päälle. Uunista oton jälkeen päälle avokadoa, tuoretta miniluumutomaattia, korianteria ,jalopenon viipaileita ja salsaa.
Mutta kaikki lähtee siitä hyvästä jauhelikastikkeesta.