Hapankorppua ja juustoa päälle on älyttömän hyvää.
Kommentit (10)
Niin on, aivan mun herkkua 😋 tulee vaan sitten syötyä aikas monta, kun aloittaa.
Itse tykkään raidallisesta mätitahnasta hapisten kanssa. Ongelma on se, että otan vielä pari lisää. Nyt on sitten vatsa aivan sekaisin, liikaa ruista ja liikaa kuituja. Aina sama juttu.
Vierailija kirjoitti:
Niin on, aivan mun herkkua 😋 tulee vaan sitten syötyä aikas monta, kun aloittaa.
Joo menee 6-8 helposti.
Mitä juustoa? Ei kai vain arkijuustoa?
Vierailija kirjoitti:
Kyllä, itse käytän myös voileipäkeksejä, maustettuja sulate-tuorejuustoja, välillä tavallista juustoa, vaihtelua löytyy.
Punaviinin kanssa hyvä yhdistelmä.
Maksis on parasta hapankorpulle. Ja kunnon voi.
Vierailija kirjoitti:
Mitä juustoa? Ei kai vain arkijuustoa?
Ostin oltermannia ja koskenlaskijaa
Ostan minäkin hapankorppua usein. En muuten syö muuta leipää.
Minusta etenkin sulatejuusto hapankorpun ja samoin näkkärinkin päällä on melkein liiankin hyvä combo.
Tuohon sulatejuuston päälle kun laittaa tonnikalaa ja tuorekurkkua ja juomaksi teetä niin on jo vähän tanakkakin väli- tai iltapala.
Minusta kiva yhdistelmä siksikin, että tuon tuorekurkun voi jättää pois vaikka se leipää vähän raikastaakin niin kaikki nuo muut ainekset onkin sellaisia, että niitä voi huoletta pitää kotivaranakin. Sulatejuustoakin on sellaista mikä säilyy huoneenlämmössä, mutta aika pitkällä niissä jääkaappia vaativissakin päiväykset yleensä on. Avattuna on sitten syötävä suht sukkelaan.
Tuollainen satsi kaapissa on ihan kiva asia kun on esim kaikki tiet ja pihat umpijäässä tai ei ole aurattu, sataa kaatamalla tai on hirmuhelle tai muuten vaan ei huvita lähteä mihinkään. Ei siis tarvitse edes odottaa sotaa tai muuta ongelmaa.
(ps. tuon tonnikalan tilalle sopii tosi hyvin se parjattu sika-nautasäilykekin kun vuolee siitä sellaista suikaletta)
Kyllä, itse käytän myös voileipäkeksejä, maustettuja sulate-tuorejuustoja, välillä tavallista juustoa, vaihtelua löytyy.