Laitatko kananamunaa pullataikinaan?
Itse laitan. Kaksi munaa puolen litran taikinaan.
Kommentit (8)
Voi laittaa tai olla laittamatta. Joskus laitan ja joskus en. Ovat yhtä hyviä ilman, mutta eivät rusketu samalla tavalla uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Voi laittaa tai olla laittamatta. Joskus laitan ja joskus en. Ovat yhtä hyviä ilman, mutta eivät rusketu samalla tavalla uunissa.
Vaikuttaako siihen? Laitan taikinaan ja tietty myös voitelen kananmunalla.
En laita enää. Teen taikinankin nykyään veteen (ennen maitoon), en huomaa eroa maussa tai ulkonäössä.
Yksi muna tai ei yhtäkään, voitelu kahvilla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi laittaa tai olla laittamatta. Joskus laitan ja joskus en. Ovat yhtä hyviä ilman, mutta eivät rusketu samalla tavalla uunissa.
Vaikuttaako siihen? Laitan taikinaan ja tietty myös voitelen kananmunalla.
Mielestäni jo taikinassa oleva kananmuna auttaa ruskettumisessa, toki voidellussa tulee nätimpi pinta.
Vierailija kirjoitti:
Mikä on kananamuna?
Niin on nimesi kaunis sana.
Munaa tarttee pullien päälle laittaa, kun ne paistetaan.