Uunijuurekset ja punajuurta mukaan - laitanko sen raakana vai keitänkö ensin?
Hölmö kysymys varmaan, mutta kuorinko ja huuhtelenko vaan punajuuret ja sitten maustan kaikki ja uunipellille? Eli eihän punajuurta tarvitse keittää? Eihän porkkanaakaan tarvitse
Kommentit (8)
Punajuurissa kestää kauemmin kypsyä. Laita ne ensin ja muut myöhemmin, riippuen tietysti kuinka suuria palasia laitat.
Punajuuri kypsyy tosi hitaasti, samoin lanttu. Ne ensin uuniin ja vasta 30 min. päästä muut.
🇺🇦🇮🇱
Voi sen raakanakin laittaa, mutta ota sitten huomioon, että punajuuri vaatii todella pitkän kypsennysajan. Eli joko leikkaat siitä paljon ohuempia paloja kuin muista, tai sitten pistät juureksia eri aikaan uuniin ettei nopeammin kypsyvät pääse palamaan.
Laitoin 45-50 min kaikki yhtä aikaa raakana, ja hyvää tuli.
Uunijuuressekoituksissa ainakin ohjeen mukaan vaan kaikki samaan aikaan uuniin. No, kukapa pakastejuureksia alkaisi erottelemaankaan.
Vierailija kirjoitti:
Uunijuuressekoituksissa ainakin ohjeen mukaan vaan kaikki samaan aikaan uuniin. No, kukapa pakastejuureksia alkaisi erottelemaankaan.
ne saattaa olla esikypsennettyjä
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uunijuuressekoituksissa ainakin ohjeen mukaan vaan kaikki samaan aikaan uuniin. No, kukapa pakastejuureksia alkaisi erottelemaankaan.
ne saattaa olla esikypsennettyjä
Ok, totta, en tullut ajatelleeksi.
En mä ainakaan ole keittänyt. Pitää vain kypsentää tarpeeksi pitkään uunissa, että on kunnolla kypsää.