Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

En ole koskaan ymmärtänyt Laakerinlehteä ruuan laitossa.

Vierailija
23.12.2024 |

Minkälisen maun se antaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
23.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laakerinlehde maun tietenkin, dorka

Vierailija
2/6 |
23.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos muistan, niin kyllä käytän, esim. keittoihin ja liemiin. Ne pitää muistaa kerätä pois kypsästä ruuasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
23.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuo esim lihakeittoon ja karjalanpaistiin hyvää makua. 

Vierailija
4/6 |
23.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse olen tavannut nakella lihakeittoon  SKF :än rullalaakereita aina muutaman, se vesivaseliini niissä antaa pikantin maun keittoon kuin keittoon.

Vierailija
5/6 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä on vesivaseliini?

Vierailija
6/6 |
24.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

*laakerinlehti pienellä

*ruoanlaitto, ei ruuan laitto

Ja minkälisen? Mitä hittoa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kahdeksan