Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko kotikaljaan saada paremmin prosentteja että käymisastiaan kaataa pullon viinaa?

Vierailija
18.12.2024 |

vai mikä on paras keino niin että makukin pysyy hyvänä?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokerin käymisellä ne prosentit tulee kiljuun ja kotikaljaan. Nehän ovat suunnilleen samaa juotavaa.

Vierailija
2/2 |
18.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lopputuotetta voi terästää viinalla, prosenttien määrä lähenee viinan vahvuuttaa sitä mukaa mitä enemmän viinaa mukaan sekoittaa. Käymisvaiheessa viinaa ei kuitenkaan kannata laittaa, koska hiivan toiminta lakkaa alkoholipitoisuuden noustua yli sen sietokyvyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla