Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paistan pihvini nykyään kypsiksi, niin sitten se ei ole enää epäterveellistä punaista lihaa.

Vierailija
07.12.2024 |

Ongelma ratkaistu.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu ja on hyvän makuistakin.

Vierailija
2/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt oot asian ytimessä. Ei semmonen verinen ja sitkeä liha kovin hyvälle maistu, eikä varmaan ole edes terveellistäkään? Hyvin nuijittu file ja riittävän kypsää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Medium aina.

Vierailija
4/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin niin mutta sitten on epäterveellistä karsinogeeniä....

Vierailija
5/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Niin niin mutta sitten on epäterveellistä karsinogeeniä....

Taitava paistaja osaa tehdä sen niin, että että ei ole punaista, mutta ei mustaakaan!

Vierailija
6/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä keitän, niin syön lihani harmaana ilman paistamisen riskejä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
07.12.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä turhaan. Ihminen on täynnä sitä epäterveellistä lihaa ja myös epäterveellista eläinrasvaa löytyy ihmisestä. Ei sitä välttää voi kun me rakennutaan siitä. :D