Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Paistan pihvini nykyään kypsiksi, niin sitten se ei ole enää epäterveellistä punaista lihaa.
Kommentit (7)
Nyt oot asian ytimessä. Ei semmonen verinen ja sitkeä liha kovin hyvälle maistu, eikä varmaan ole edes terveellistäkään? Hyvin nuijittu file ja riittävän kypsää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Niin niin mutta sitten on epäterveellistä karsinogeeniä....
Vierailija kirjoitti:
Niin niin mutta sitten on epäterveellistä karsinogeeniä....
Taitava paistaja osaa tehdä sen niin, että että ei ole punaista, mutta ei mustaakaan!
Mä keitän, niin syön lihani harmaana ilman paistamisen riskejä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mitä turhaan. Ihminen on täynnä sitä epäterveellistä lihaa ja myös epäterveellista eläinrasvaa löytyy ihmisestä. Ei sitä välttää voi kun me rakennutaan siitä. :D
Alue: Aihe vapaa
Juu ja on hyvän makuistakin.