Muita jotka syö aina kaikkea mistä kerrotaan että nostaa riskiä sairastua?
Leikkeleistä saa syövän ja rasvasta sydärin. Näitä sitten syön oikein urakalla.
Kommentit (6)
Vierailija kirjoitti:
Oon siis ainoa tän lajin sekopää.
Itsetuhoista käytöstähän tuo on, ei eroa mitenkään siitä, että esim. viiltelisit. Haluat aktiivisesti satuttaa itseäsi.
No minä syön. Ihan sentakia että jos jättäisi kaikki pois mikä aiheuttaa muistisairautta, verenpainetta, syöpää, korkeaa kolesterolia, mielenvikaisuutta, aivoinfarkteja, sydämen vajaatoimintaa, kihtiä, kuppaa, hammasmätää ja ties mitä, niin ei sitä ihminen voisi enää syödä mitään. Ei yhtään mitään.
Vierailija kirjoitti:
No minä syön. Ihan sentakia että jos jättäisi kaikki pois mikä aiheuttaa muistisairautta, verenpainetta, syöpää, korkeaa kolesterolia, mielenvikaisuutta, aivoinfarkteja, sydämen vajaatoimintaa, kihtiä, kuppaa, hammasmätää ja ties mitä, niin ei sitä ihminen voisi enää syödä mitään. Ei yhtään mitään.
No, totta tämäkin.
Sekin vaikuttaa että jos joku ruoka nostetaan mediassa esille syystä tai toisesta, niin silloin se nousee myös mieleen ja sitä alkaa tehdä mieli.
En ole esim. Pitkiin aikoihin ostanut Lauantai - makkaraa ja syönyt sitä ruisleivällä, mutta nyt kun nousi tämä leikkelekohu niin tuli hirveä himo.
Se menee kyllä ohi, ja on inhimillistä sekin. Asiasta puhuminen käsitetään helposti trollauksena, vaikka se on ihan normaali ihmisen psykologiaan liittyvä ilmiö.
Sama juttu kävi kun uutisoitiin, että USA:ssa ollaan innostuttu ruotsalaisista irtokarkeista, ja osa niistä olikin suomalaisia.
Heti teki mieli irtokarkkeja pitkästä aikaa.
Kyselin täällä palstalla joskus, että mikä on lempihillonne lettujen kanssa niin joku kommentoi, että täytyykin tehdä pitkästä aikaa lettuja.
Kaipaan enemmän inhimillisyyden hyväksymistä keskustelukulttuuriin.
En oikeastaan piittaa noista ravintosuosituksista, osaan lukea tutkimuksia itsekin, on koulutuskin. En syö leikkeleitä, mutta en tiedä miksi juuri ne ovat epäterveellisiä, tai mihin tutkimuksiin se perustuu, jokin lisäaine tai käsittelytapa voisi olla taustalla, asiaa ei perustella. Kasviksia syön, paljon, lihaakin. Korkea hemoglobiini ja alhaihen kolesteroli lisäävät kuolleisuutta. O-6 rasvat lisäävät riskiä moniin sairauksiin, O-3 vähentävät riskejä, kovat rasvat ovat aika neutraaleja, elleivät ole transrasvoja. Toki joillakin kovilla rasvoilla on havaittu myös positiivisia terveysvaikutuksia, esimerkiksi maksan rasvoittumisen väheneminen. Itse pyrin kasvisruokavalioon eettisistä syistä, mutta se on monimutkaista monien epäterveellisten kasvisrasvojen ja proteiininlähteiden vuoksi.
Oon siis ainoa tän lajin sekopää.