Mitä teen tuorejuustosta
Jäi juustokakun leipomisen jälkeen noin 200 g maustamatonta tuorejuustoa ja noin 2 desiä kermaa. Oisko jotain mihin saisin molemmat käytettyä, esim joku suolainen piirakka? Muutamassa ohjeessa mitä katsoin, tuorejuusto oli maustettua, enkä jaksa käydä läpi loputtomasti reseptejä, eli jos voisit vinkata reseptiä. Kiitos. Inhoan jos jää elintarvikkeita käyttämättä.
Kommentit (9)
Maustat tietenkin itse sen juuston sen mukaan mitä reseptin juusto on maustettu. Sen voi laittaa melkein ihan mihin tahansa kastikkeeseen esim tomaattiseen pastakastikkeeseen samoin kuin kerman.
Vierailija kirjoitti:
Tee uuniperunatäyte eli sekoita nuo tuorejuusto ja kerma keskenään, sinne mukaan kylmäsavu- tai lämminsavulohta / katkarapuja, tilliä, sitruunaa, viinietikkaa.
Lounaaksi siis uuniperunat.
Oo tämä voisi olla hyvä, kiitos.
Juuston voi suolata ja maustaa. Leivän päälle.
Miten käytännössä tämä itse maustaminen toimii? Ymmärrän siis että tilliä joukkoon mutta onko tuore vai kuivattu parempi, ja onko maustetuissa tuorejuustoissa yleensä enemmän suolaa/pitääkö laittaa jotain muuta maustetta?
Vierailija kirjoitti:
Miten käytännössä tämä itse maustaminen toimii? Ymmärrän siis että tilliä joukkoon mutta onko tuore vai kuivattu parempi, ja onko maustetuissa tuorejuustoissa yleensä enemmän suolaa/pitääkö laittaa jotain muuta maustetta?
Maustat maun mukaan eikä sitä itse juustoa välttämättä tarvitse maustaa erikseen vaan se ruoka yms.
Tee uuniperunatäyte eli sekoita nuo tuorejuusto ja kerma keskenään, sinne mukaan kylmäsavu- tai lämminsavulohta / katkarapuja, tilliä, sitruunaa, viinietikkaa.
Lounaaksi siis uuniperunat.