Miksi herneet ja palkokasvit pyramidissa pienemmässä lokerossa kuin levitteet ja kauramaidot. - onko herneetcja linssitkin nyt pahiksia
Kommentit (14)
Niissä on proteiinia, mutta niissä on myös puriineja kuten lihassa ja suurina määrinä puriinit altistavat kihdille eli terveyssyistä erillään muista kasviksista.
Ei taida olla kyse määristä, vaan siitä, kuinka suuri osa päivittäisestä energiasta tulisi tulla mistäkin?
Vierailija kirjoitti:
Niissä on proteiinia, mutta niissä on myös puriineja kuten lihassa ja suurina määrinä puriinit altistavat kihdille eli terveyssyistä erillään muista kasviksista.
Niin ja kuka hullu mättäisi puolta kiloa-kiloa papuja päivässä. Nälkä lähtee vähemmälläkin.
Miksi meille on koulussa syötetty halvimpia teurasjätteitä enimmäkseen kuten kengän pohja pihvejä ja teurasjäte kana ja kala pullia.
Teurasjätteillä meitä on syötetty koko ikä kotona ja koulussa. Nyt sitten tämmöistä pyramidin kalleinta ruoka suositellaan ja hyvin harvoilla on varaa.
Järkyttävää kun rasvatonta prosessoitua maitoa juotetaan lapsille eikä mikään ihme jos diabetes lisääntyy.
Vierailija kirjoitti:
Palkokasvit pierettää niin paljon että ilmasto lämpenee.
Ainiin.
Enpä tullut ajatelleeksi.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Palkokasvit pierettää niin paljon että ilmasto lämpenee.
😂
Vierailija kirjoitti:
Miksi meille on koulussa syötetty halvimpia teurasjätteitä enimmäkseen kuten kengän pohja pihvejä ja teurasjäte kana ja kala pullia.
Teurasjätteillä meitä on syötetty koko ikä kotona ja koulussa. Nyt sitten tämmöistä pyramidin kalleinta ruoka suositellaan ja hyvin harvoilla on varaa.
Semmosta asiaa, kuin teurasjäte ei ole olemassakaan. Ainoastaan ruhon suolensisälön voisi ajatella olevan "teurasjätettä".
Pullamössön mielestä kaikki, paitsi filee on teurasjätettä.
Tutkimuksen rahoittajina enemmältä osaltaan kaurajuoma- ja kasvislevitefirmat kuin Härkis- ja Nyhtis-firmat jne? Jos on Unileverkin mukana, se on jo etukäteen vaihtanut Bonjourien pääraaaka-aineeksi kermaa kevyemmän piimän.
Vierailija kirjoitti:
Tutkimuksen rahoittajina enemmältä osaltaan kaurajuoma- ja kasvislevitefirmat kuin Härkis- ja Nyhtis-firmat jne? Jos on Unileverkin mukana, se on jo etukäteen vaihtanut Bonjourien pääraaaka-aineeksi kermaa kevyemmän piimän.
Ei nää suositukset perustu mihinkään yksittäiseen tutkimukseen.
Lihapyöryköissä olikin nolla prosenttia lihaa nettisivuilla kerrottua nimeä muutettiin
Einestuotteiden lihapitoisuus vaihtelee tuotteen ja merkin mukaan. Joistakin lihatuotteista voi löytää jopa merkinnän: Lihapitoisuus 0 %. Mistä on kysymys?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tutkimuksen rahoittajina enemmältä osaltaan kaurajuoma- ja kasvislevitefirmat kuin Härkis- ja Nyhtis-firmat jne? Jos on Unileverkin mukana, se on jo etukäteen vaihtanut Bonjourien pääraaaka-aineeksi kermaa kevyemmän piimän.
Ei nää suositukset perustu mihinkään yksittäiseen tutkimukseen.
Siinä vain rahoitetaan kasvisten tuottajia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tutkimuksen rahoittajina enemmältä osaltaan kaurajuoma- ja kasvislevitefirmat kuin Härkis- ja Nyhtis-firmat jne? Jos on Unileverkin mukana, se on jo etukäteen vaihtanut Bonjourien pääraaaka-aineeksi kermaa kevyemmän piimän.
Ei nää suositukset perustu mihinkään yksittäiseen tutkimukseen.
No sitten on yllämainitut fiirmat lobanneet asiaansa oikein urakalla.
Palkokasvit pierettää niin paljon että ilmasto lämpenee.