Miksi outdoor-valmispussiruoassa on vain 4 prosenttia lihaa!?? maksaa 7 e pussi ja 55 e kg!
Miksi outdoor-valmispussiruoassa on vain 4 prosenttia lihaa!?? maksaa 7 e pussi ja 55 e kg! eihän tuollaista kukaan osta, itse sain 15 pussia noita ruokajonosta. Mutta siis 145 gramman pastassa on 4 prosenttia lihaa, sehän tekee
5,80 grammaa! ihan naurettavaam, ja pussukka maksaisi 7 e kpl kaupassa, tuollahan saisi jo 2 kiloa naudan sisäfilettä, jos lasketaan kilohinta ja sillä eläisi 2 viikkoa!
5,8 grammaa on ehkä sormenpään kokoinen annos lihaa ja sen kyllä maistaa syödessään, ettei lihaa juuri ole.
OIkeasti jos joku tekisi näitä retkeilyruokia ja haluaisi menestyä siinä pitäisi olla 100 g lihaa ja 50 grammaa pastaa!
tai jos retkelle mennään, laita muovipakastepussiin 150 grammaa makaroonia, maksaa varmaan alle 50 senttiä tai kaurapuurohiutaleita ja laita sitten kuumaa vettä jossain leikkiretkellä kippoon ja syö se. Kil
tämä on tätä nykyaikaa kun ei osata edes makaroonia keittää tai tehdä tulia itse metsässä, todennäköisesti tilataan woltilta pizzaa metsään jossa ollaan 100 metrin päästä kotona eräretkellä! ohinta on ehkä 1 e/kg
55 ekg pelkästä makaroonista on jo naurettavaa, mutta ehkä se näyttää niin jännältä se pussi siis ulkoapäin.
koska suomalaiset ovat niin paskoja ihmisiä kaikki