Mikä olisi hyvä punaviini lasagnen kanssa, joka ei myöskään aiheuttaisi migreeniä
Olisi kiva jos pystyisi juoda viiniä joidenkin ruokien kanssa, eikä aina kokista.
Normaalisti jo lasillinen punaviiniä aiheuttaa sen verran pahan migreenin, että menee loppupäivä oksentaessa kivusta.
Onko esim italialainen barbera d'alba tällainen?
Kommentit (13)
Kysyt myyjälät, miss*aä ei juuri tanniineja ja sulfaatteja.
Vähätanniiniset viinit.
https://www.alko.fi/tuotteet?SynchronizerToken=063427040a64a0cb368c0d5f…
Sun keho sanoo, että ei kannata juoda mitään. Se juoma ei sovi sinulle.
Juotko miehen mieliksi? Se on iso uhraus. En suosittele.
Vierailija kirjoitti:
En ymmärrä, ei ole lasagne aiheuttanut migreeniä.
Lasagnessa on tällöin oltava vikaa, tai sitten ap stressaa sen laittamisesta poikkeuksellisen paljon. Italialainen anoppi?
Miksi ei valkoviiniä? Ei tarvitse olla pilkun viilaaja näissä asioissa.
Vierailija kirjoitti:
Sun keho sanoo, että ei kannata juoda mitään. Se juoma ei sovi sinulle.
Juotko miehen mieliksi? Se on iso uhraus. En suosittele.
Juon normaalisti giniä, rommia tai viskiä jos tahdon drinkin. Tahtoisin kuitenkin joskus pystyä juomaan punaviiniä ruoan kanssa, varsinkin, kun pidän kokkailusta ja joskus haluaisin kokata isommalle porukalle hienommin.
Vierailija kirjoitti:
Kysyt myyjälät, miss*aä ei juuri tanniineja ja sulfaatteja.
Siis sulfiitteja. Niitä on melkein kaikissa viineissä paitsi alkuviineissä (jotka tunnistaa amforan kuvasta hintalapussa). Hintalapussa lukee myös 'keskitanniininen' jos tätä tunnettua migreenin aiheuttajaa on vähemmän kuin yleensä.
Viininlipitys on vanhanaikaista ja saa ollakin. Ruokajuomaksi vesi. Sitäkään ei juoda vaan siemaillaan.
En ymmärrä, ei ole lasagne aiheuttanut migreeniä.