Miksi sisäfilee on kalliimpaa kuin ulkofilee?
Kommentit (11)
Samalla logiikalla voisi kysyä, miksi mikään ruhon osa maksaisi enemmän kuin jokin toinen ruhon osa. Samasta eläimestä, joten maistuvat samalta.
Sisäfilee tulee sisä-Suomesta. Ulkofile ulkomailta missä tuotantokustannukset on halvempia.
:D
Siinä kaakissa on sitä ulkofilettä enemmän. Kun koko ruho pannaan lihoiksi, se kohta, jota on vähän, maksaa enemmän.
Sisäfile on rasvattomin ja murein osa. Ei ulkofileessäkään mitään vikaa ole, mutta kyllä niistä vähän eri pihvi tulee.
Vierailija kirjoitti:
Sisäfilee tulee sisä-Suomesta. Ulkofile ulkomailta missä tuotantokustannukset on halvempia.
:D
huono 0/5
Sisäfilee on paras osa sitä elukkaa ja sitä on vähemmän. Siksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Sisäfilee tulee sisä-Suomesta. Ulkofile ulkomailta missä tuotantokustannukset on halvempia.
:D
huono 0/5
Tyhmään kysymykseen saa yleensä tyhmiä vastauksia.
En tiedä eikä kiinnosta. En tykkää elukoista muutenkaan, kaikkein vähiten haluan niitä suuhuni.
M42
Mä oon jättänyt punaisen lihan kokonaan pois ruokavaliostani. Hyvin pärjää ilmankin.
Vierailija kirjoitti:
Mä oon jättänyt punaisen lihan kokonaan pois ruokavaliostani. Hyvin pärjää ilmankin.
Kysyttiinkö sitä?
Vierailija kirjoitti:
En tiedä eikä kiinnosta. En tykkää elukoista muutenkaan, kaikkein vähiten haluan niitä suuhuni.
M42
Mistä tietää, että juhlissa on vegaani mukana? Se kyllä kertoo kysymättäkin asiasta.
Oletko koskaan paloitellut minkään eläimen ruhoa? Et tietenkään, etkä ole kovin usein ostanut kaupasta kumpaakaan, etkä valmistanut niistä ruokaa.
Jos olisit niin tietäisit. Sisäfile on paljon pienempi ja se on selvästi mureampi ja siten nopeammin kypsyvä kuin ulkofile.