Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lihapullien rakenne ei ole tarpeeksi kiinteä

Vierailija
14.11.2024 |

Pannulla paistettu. Missä vika?

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluat kiinteämpiä, niin purista ne lihapullat tiiviimmiksi. Äläkä laita mitään jauhoja tai muita täyteaineita sekaan. Pelkkä liha ja mausteet.

Vierailija
2/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä lihapullamassassa. Mitä sidosaineita, kuinka rasvainen jauheliha?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siinä lihapullamassassa. Mitä sidosaineita, kuinka rasvainen jauheliha?

Kananmunaa, korppujauhoja, sipulia ja mausteita. Sika-nauta 23 %

Ap

Vierailija
4/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Siinä lihapullamassassa. Mitä sidosaineita, kuinka rasvainen jauheliha?

Kananmunaa, korppujauhoja, sipulia ja mausteita. Sika-nauta 23 %

Ap

Jos ei ole hyvä, niin vähärasvaisempaa jauheliaa, vähemmän korppujauhoja ja sipulia, missä 95% on vettä. 

 

Vierailija
5/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sikanaudasta tulee meheviä, löysähköjä pullia. Naudasta kiinteämpiä ja kuivempia.

Vierailija
6/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

https://www.valio.fi/reseptit/lempeat-lihapullat/

Tällä ohjeella on tullut todella hyvä rakenne 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pup pa ou jee! 😎😎😎

Vierailija
8/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

https://www.valio.fi/reseptit/lempeat-lihapullat/

Tällä ohjeella on tullut todella hyvä rakenne 

Ja olen siis paistanut pannulla, toisin kuin ohjeessa 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaivasitko taikinaa liikaa? Se tekee mössöksi.

Vierailija
10/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuulin kerran sukulaiselta, että maito lihapullataikinassa kovettaa ne. Oli kyllä hyviä pullia, ja tosi kiinteitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Airfryerissä saa tehtyä helposti hyvät napakat lihapullat. Itse laitan lihapulliin lisäksi pekonin paloja, nams nams. 

Vierailija
12/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai kiinteä on tavoiteltava tila? Itse en pidä ollenkaan liian kovista lihapullista kun taikinaa on vaivattu liikaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sipulin voi myös kuullottaa erikseen ennen sekoittamista lihan kanssa, niin siitä poistuu vettä.

Vierailija
14/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

10pros nauta tai 17 pros. Pelkkä liha, nopea muotoilu. Paistinpannu täysillä ekat 5 min. Sitten voi pienentää 6-4. Mausteet päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vaivasitko taikinaa liikaa? Se tekee mössöksi.

Tämä.

Vierailija
16/16 |
14.11.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Airfryerissä saa tehtyä helposti hyvät napakat lihapullat. Itse laitan lihapulliin lisäksi pekonin paloja, nams nams. 

Gayfryeriä ei käytä kuin 80-luvun leipäkonemummot.

 

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kaksi yksi