Lue keskustelun säännöt.
Ostatteko pyttipannun valmiina vai teette itse? Ketään kasvispyttipannun tekijöitä?
Kommentit (9)
Teen itse, niin saa paljon parempaa pyttistä. Varsinkin kun voi laittaa sipulia reilusti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tietenkin itse. Se on meillä aika tavallinen pikaruoka, kun on jäänyt keitettyjä perunoita. Makkaraa ja kananmunia yleensä löytyy aina pyttipannutarpeiksi.
Teen itse. Yllensä jääkaappiin jääneistä jämistä.
Ostan kaupasta. Se on niin paljon parempaa se Coopin pyttis muovipussissa kuin omatekemä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pyttipannu kannattaa tehdä holvikaaren alla, tulee parempaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
K-Menua on lähes aina pussi pakkasessa. Sitä on helppo tuunata mieleisekseen tarvittaessa. Perunaa kun en muutoin kotioloissa syö, joten niitä ei sitten ole tähteiksikään.
Yleensä teen itse mutta välillä ostan valmiina