Suurin syy Suomessa sairauksiin ja ylipainoon on viralliset suositukset.
Totta on, että niitä ei noudateta. Olisko aihetta miettiä, MIKSI niitä ei voi noudattaa?
Oikea rasva on kielletty, kasviksia pitäisi syödä yli tarpeen, lihasta saatava ravinto on haitallista.
Sokeria hehkutetaan, sen syöntihän lisää nälkää joten suositellut 5-6 ruokailukertaa onnistuu.
Kommentit (7)
Kai sitä nyt jokainen osaa syödä ilman suosituksiakin. Uusavuttomuus huipussaan.
Sulla on joku pakkomielle jankata tästä. Hakeudu hoitoon.
Sokerit eli hiilarit alas niin ylipaino ongelma on ratkaistu saman tein.
Ne lihavat jotka noudattavat virallisia suosituksia ovat todella harvassa. Ne eivät aiheuta lihavuutta. Lihavuuden syyt ovat ihan jossakin muualla.
Rasvaton maito kuluttaa suolistonukkaa. Vatsaoireeni alkoivat helpottaa vasta kun lopetin rasvattoman maidon käytön.
Kärsin pitkään lapsettomuudesta. Tulin raskaaksi vasta kun aloin syödä kermajäätelöä ja juoda ruokajuomana täysmaitoa.
Tässä muutama esimerkki omakohtainen esimerkki siitä kun alkaa syödä oikein.
Ei oikeasti ole vaikeaa rajoittaa punaisen lihan syöntiä alle suosituksissa kerrottujen maksimimäärien (tiedän, ettei ole vaikeaa, koska olen itse tehnyt tämän) ja sillä jo vähenisi sairaudet aika paljon. Ongelmana taitaa olla välinpitämättömyys. Monen mielestä on hienoa syödä itsensä sairaaksi, koska se saattaa ärsyttää jotain hypoteettista vihreää tms.
Ennen ravintosuositukset tehtiin MTK:n ohjauksessa, mikä oli umpihullua. Vaan kenen ohjauksessa ne nyt tehdään, kun suositukset ovat edelleen todella outoja?