Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä ainesosa tekee kakkupohjasta kumimaisen, sellaisen että kestää ohuiksi siivuiksi leikkaamisen

Vierailija
02.10.2024 |

Ettei ole hapero ja repeilevä. Itse saan vain haperoja kakkupohjia aikaiseksi.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Erikeeper.

Vierailija
2/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kumipuun hedelmäliha.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kananmuna

Vierailija
4/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Silikoni

Vierailija
5/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korvaat osan vehnäjauhoista perunajauhoilla. Mutta oikean määrän perunajauhoja saat selville vain kokeilemalla, koska myös uuni vaikuttaa lopputulokseen. Itse laitan vajaan desin. Jos perunajauhoa laittaa liikaa niin pohjasta tulee liian kumimainen ja pahan makuinen.

Vierailija
6/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhenliha

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan perunajauho. Mun kääretorttupohjasta tulee kumimainen, ja en haluaisi siitä kumimaista. Ensi kerralla kokeilen laittaa vähemmän perunajauhoa.

Vierailija
8/8 |
02.10.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla, ettei ole vaahdotettu riittävästi. Toinen ja todennäköisempi on lässähtäminen eli hieman liian aikaisin otettu uunista. Kannattaa kokeilla kypsyyttä coctail-tikulla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kahdeksan neljä