Lue keskustelun säännöt.
Mikä ainesosa tekee kakkupohjasta kumimaisen, sellaisen että kestää ohuiksi siivuiksi leikkaamisen
02.10.2024 |
Ettei ole hapero ja repeilevä. Itse saan vain haperoja kakkupohjia aikaiseksi.
Kommentit (8)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Korvaat osan vehnäjauhoista perunajauhoilla. Mutta oikean määrän perunajauhoja saat selville vain kokeilemalla, koska myös uuni vaikuttaa lopputulokseen. Itse laitan vajaan desin. Jos perunajauhoa laittaa liikaa niin pohjasta tulee liian kumimainen ja pahan makuinen.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Varmaan perunajauho. Mun kääretorttupohjasta tulee kumimainen, ja en haluaisi siitä kumimaista. Ensi kerralla kokeilen laittaa vähemmän perunajauhoa.
Voi olla, ettei ole vaahdotettu riittävästi. Toinen ja todennäköisempi on lässähtäminen eli hieman liian aikaisin otettu uunista. Kannattaa kokeilla kypsyyttä coctail-tikulla.
Erikeeper.