Uskallanko syödä tätä ruokaa?
Paistoin eilen uunissa kanan koipireisiä ja olin unohtanut ne kellariin yöksi johon olin ne laittanut jäähtymään ennenkuin olisin laittanut jääkaappiin olivat peitettynä kelmuun ja asteita oli noin 15-16. Aamulla laitoin jääkaappiin mutta nyt en tiedä uskallanko syödä. On nälkä ja verensokerit alhaalla ja vihainen olo eikä muuta oikein olisi kuin tehdä puuroa tai voileipiä jos näitä ei voisi syödä.
Kommentit (11)
Venäjällä tehdään paljoltikin tuota, kun ei ole varaa aina sähköön. Kyllä voi.
Haista miltä tuoksuu. Voit maistaa pienen palan, jos maistuu pilantuneelta et nielaise vaan laitat biojätteeisiin.
Jos tuoksu, maku ja rakenne on kunnossa voit syödä hyvillä mielin.
Enpä suosittele. Inkoolainen Gunvor Surströmming söi samalla lailla kellarissa säilytettyä broileria ja sai erittäin vaikean ruokamyrkytyksen. Hänen ohutsuoltaan jouduttiin lyhentämään 50 cm. Ja hän joutuu syömään vieläkin antibiootteja.
Ennen vanhaan säilytettiin kaikki ruuat kellarissa, joten syö pois, kunhan kuumennat hyvin,
Kellarissa on yleensä kylmä, joten voi syödä.
En uskaltanut syödä vaan tein tein leipää ym. Olen herkkävatsainen ja herkkämielinen jolloin vältän ahdistavan ajatuksen ruokamyrkytyksestä kun en syö sitä. Vtuttaa olla huonomuistinen. ap
Sata vuotta sitten juuri kellään ei ollut Suomessa jääkaappeja.
Vierailija kirjoitti:
Sata vuotta sitten juuri kellään ei ollut Suomessa jääkaappeja.
Kovaan tahtiin ollaan sieltä kehitytty. Venäjä on jäänyt sille tasolle yhä.
Vierailija kirjoitti:
En uskaltanut syödä vaan tein tein leipää ym. Olen herkkävatsainen ja herkkämielinen jolloin vältän ahdistavan ajatuksen ruokamyrkytyksestä kun en syö sitä. Vtuttaa olla huonomuistinen. ap
Hyvä, että et syönyt. Gunvor Surströmmingin kohtalohan on kuin painajaisesta. Säästyit monelta vaivalta.
Voi syödä .